reklama
a nie mowilam! jestem wrozka gratki!
M
Mysia618
Gość
Mysia a calej nie masz szyjki?
calej ze wzgledu na komorki rakowe i wynik z cyt CIN III /CIS
M
Mysia618
Gość
to wogóle dziwne że lekarz pozwolił Ci na dziecko,kurcze nie ciekawie,to pewnie zaraz pojdziesz na L4 i bedziesz lezec?
jestem 2 lata po elektrokonizacji i elektrokogaulgacji robie cyt co 2 msc bo mam takie wskazania, lekarz pozwolil mi na dziecko ale jedno czeka mnie wkladka /szew ktory zakladaja kobieta ktore nie maja szyjki i czeka mnie lezenie , ale jestem w stanie to przezyc! po porodzie ide na usuniecie calosci by miec pewnosc ze nie zachoruje bo jestem w grupie ryzyka bo mama, babcia oraz od strony ojca siostry tez rakowe sprawy mialy takze wole być przezorna, myslalam tez na usunieciem piersi ale to pozniej nad tym pomysle
M
Mysia618
Gość
ja tez jestem bo wycieciu ale polowy,no rakowce tez sa u mnie w rodzinie mama,babcia jedna i druga na to zmarly moja siostra juz miala ale wyszla z tego,teraz ciotka mamy rodzona siostra walczy z rakiem
no widzisz a czego sie dowiedzialam po konizacji? ze mialam pecherzyk ciazowy ale nie mowili mi tego bo na zabieg bym sie nie zgodzila a byla taka potrzeba jeszcze mnie poparzyli !!!wargi sromowe tym pradem wygladaly strasznie ,bylo lato wylam z bolu i chodzilam jakby mnie stado murrzynow wy.... to sobie pomysl co za konowaly! !zobaczyli ze mloda to co tam a po pol roku jak poszlam do gin to zlapala sie za glowe i powiedziala ze w srodku wyglada to jak by bombe wlozyli i wybuchla... ze strasznie to wyglada...
reklama
Podziel się: