reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
to wogóle dziwne że lekarz pozwolił Ci na dziecko,kurcze nie ciekawie,to pewnie zaraz pojdziesz na L4 i bedziesz lezec?

to wogóle dziwne że lekarz pozwolił Ci na dziecko,kurcze nie ciekawie,to pewnie zaraz pojdziesz na L4 i bedziesz lezec?

jestem 2 lata po elektrokonizacji i elektrokogaulgacji robie cyt co 2 msc bo mam takie wskazania, lekarz pozwolil mi na dziecko ale jedno czeka mnie wkladka /szew ktory zakladaja kobieta ktore nie maja szyjki i czeka mnie lezenie , ale jestem w stanie to przezyc! po porodzie ide na usuniecie calosci by miec pewnosc ze nie zachoruje bo jestem w grupie ryzyka bo mama, babcia oraz od strony ojca siostry tez rakowe sprawy mialy takze wole być przezorna, myslalam tez na usunieciem piersi ale to pozniej nad tym pomysle ;)

ja tez jestem bo wycieciu ale polowy,no rakowce tez sa u mnie w rodzinie mama,babcia jedna i druga na to zmarly moja siostra juz miala ale wyszla z tego,teraz ciotka mamy rodzona siostra walczy z rakiem

ja tez jestem bo wycieciu ale polowy,no rakowce tez sa u mnie w rodzinie mama,babcia jedna i druga na to zmarly moja siostra juz miala ale wyszla z tego,teraz ciotka mamy rodzona siostra walczy z rakiem

no widzisz a czego sie dowiedzialam po konizacji? ze mialam pecherzyk ciazowy ale nie mowili mi tego bo na zabieg bym sie nie zgodzila a byla taka potrzeba jeszcze mnie poparzyli !!!wargi sromowe tym pradem wygladaly strasznie ,bylo lato wylam z bolu i chodzilam jakby mnie stado murrzynow wy.... to sobie pomysl co za konowaly! !zobaczyli ze mloda to co tam a po pol roku jak poszlam do gin to zlapala sie za glowe i powiedziala ze w srodku wyglada to jak by bombe wlozyli i wybuchla... ze strasznie to wyglada...

reklama
mi ladnie zrobili,tylko pozniej ginek mi wlozyla do srodka opatrunek na miesiac bo nie zastosowalam sie do zalecen ze 6tyg bez sexu a ja wytrzymalam dwa i biedy sama sobie naobilam

Do góry