reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

babo to sobie pomysl ze ja do sexu sie przemoc nie moglam czulam sie zamknieta jakbym nie mogla i byla zaszyta przez 3 msc :/ i ta proba zobaczylam jak nie wiernego mialam faceta wiec jestem zdania ze nic nigdy nie dzieje sie bez powodu,przyczyny ;)! tylko krzywde mi wyrzadzili.. a dupek z ktorym zylam wlasnie juz rok siedzi ale teraz to tylko wspomnienie na szczescie ;)teraz mam mojego wspanialego i nic wiecej mi nie trzeba !

reklama
Fruzka ach ty nimfomanko.

Mysia no to nieciekawie Cie urzadzili. Młodej właśnie powinni lepiej zrobić bo ma jeszcze kawał życia przed sobą.
Z tym pecherzykiem to może mieli rację. Chcieli ratować Ci zycie. Teoretycznie.

U mnie mama miała kiedyś wykryte komórki rakowe po poronieniu. Miała chemie Ale już jest dobrze. teraz nie chce o tym mówic.

nie dziwie Ci sie ze balas sie sexu jak Ci tak spierdzielili, wiesz mi ginek powiedzial ze zrobil mi dziurkę jak dla dziewicy to doczekac sie nie moglam czy to prawda:-p

Mysia no to nieciekawie Cie urzadzili. Młodej właśnie powinni lepiej zrobić bo ma jeszcze kawał życia przed sobą.

U mnie mama miała kiedyś wykryte komórki rakowe po poronieniu. Miała chemie Ale już jest dobrze. teraz nie chce o tym mówic.

wrocilo Ci plamienie? mam nadzieje, ze nie

Lux nie wróciło. Zamówiłam na ebay paski o czulosvi 10. W domu testy 20 i 25. Jak przyjdą to zobaczymy czy któryś coś pokaże

to jednak jest przezycie dla kobiety gdy dowiaduje sie o ciezkiej chorobie badz ze w ciaze juz zajsc nie moze... dziewczyna jak mnie przyjeli na oddzial byla w 5 msc ciazy miala w sobie mattwe dziecko to Pizdy bo przepraszam ale inaczej okreslic ich nie mogę czyt.pielegniarki kazaly jej chodzic by wywolac porod i mowily do niej no no i co beczysz mloda jestes to jeszcze nie jedno bedziesz miala... zamiast jej oszczedzic tego chodzenia i wziac ja od razu na zabieg to biedna sie meczyla ze 4 h!!!

nie dziwie Ci sie ze balas sie sexu jak Ci tak spierdzielili, wiesz mi ginek powiedzial ze zrobil mi dziurkę jak dla dziewicy to doczekac sie nie moglam czy to prawda:-p

ha ha ja tez bylam tak mega ciasna a cieszylam sie jak glupia !;) ja tak mialam po luteinie ze stalam sie bardziej ciasniejsza ;) a teraz to chyba wszystko wrocilo do normy;)

Mysia ja teraz od kilku dni jak mowi R ciasniejsza sie zrobilam,moze to ciaza tak powoduje?nie wiem ale ochote mam ciagle heh i co najlepsze brzuch po przytulanku przestaje bolec.oj cytrynowa ninfomanka odrazu 2 tyg to przecież cała wiecznosc heheh:-Dto kiedy testujesz?

reklama
Do góry