jazza, ja uwielbiam też Twoje referaty
)) no, ale dzięki takiemu wychowaniu jesteś mega silną osóbką!
na mnie z kolei mama nie miała czasu, bo cały czas praca.. a ojciec alkoholik, wiecznie policja w domu była.. ale nie było źle ogólnie rzecz biorąc :-)
U nas dziś 32 stopnie, ale taki delikatny wiaterek wieje i nie jest najgorzej :-) Ja dziś też wybywam z pracy o 17 :-)
cytrynowa_ i rób tak dalej, wpuszczaj i wypuszczaj! :-)
Mysia, powodzenia w takim razie!
Do mnie przylazła @ ... męczy jak cholera
Mam nadzieję, że to już ostatnia! Dziewczyny ja chcę z Wami zostać i chcę żebyście mimo tego in vitro mnie stąd się mnie nie chciały pozbyć
więc kolejny termin @ już po zabiegu gdzieś na 31 sierpnia.. :-) ale jeszcze podam termin dokładnie jak będę miała wszystko zaplanowane :-) narazie od dziś jestem na anty.. bosz tyle walczyłam o owu, żeby ją teraz blokować.. no, ale .. :-)
Wiecie ta przyjaciółka moja jest też narzeczoną brata M. i to sprawę komplikuje, bo ja brata m traktowałam jak swojego, a teraz nie mogę z nim gadać
i chyba mi najbardziej przykro z tego powodu, że nie potrafię się cieszyć i narazie ich unikam.. ale nie potrafię po prostu nie potrafię .. wczoraj przyszedł do nas do pracy cieszył się, ze w pracy powiedział. że będzie tatą, a ja odwróciłam wzrok i nic.. od razu łzy w oczach.. no bo nie tak miało być.. ale jednak widocznie miało tak być.. Eh :-)
In vitro nas wyniesie 13 tys raczej..