reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Witam. Nie pisałam ostatnio, bo ciągle coś się dzieje. Dzisiaj mojemu teściowi auto się zapaliło dobrze, że tylko samochód, bo mógłby się palić żywcem. A pza tym M na 4-tą do pracy musi przyjechać, bo dużo roboty, a tak to miałby na 7:00 :/ Do tego moja przyjaciółka trafiła do szpitala z odmą opłucną . Leży na chirurgii i będą wkładać jej rurkę do płuc :/

A poza tym @ ostatnią miałam 6 lub 10.05 już sama nie wiem. Nie mam i nie wiem czy przyjdzie . Na test za szybko. Bez zabezpieczenia spaliśmy w czwartek i w sobotę. Już sama nie wiem czy chce @ czy być w ciąży.

Fruza, współczuje Tobie tej sytuacj. Kciuki aby wszystko się ułożyło.

Lux, ja co drugą @ mam mocną i bardzo bolesną i bez leków nie funkcjonuje.

Dzisiaj aby nie myśleć o problemach zrobiłam z dziewczynkami ciasteczka.
Zobacz załącznik 695184Zobacz załącznik 695185

pamietaj o tym zasilku, jak sie dowiesz :-)

reklama
hej karola ja mam dni plodne robie testy owulacyjne i dzis zauwylam sluz jak jajko bialka kurzego rozciaga mi sie miedzy dwoma palcami to znaczy ze owulacja bedzie na w ciagu godzin bo testy owulacyjne wychodza mi ze slaba druga kreska wiec jak jest z ta owulacja

Karola, wyjątkowo udało mi się kupić takie fajne foremki do ciasteczek :) Co do fatum, to u nas też jest. Jak już coś się sypie, to wszystko na raz.

Lux, pamiętam. Jak coś będę wiedzieć, to napiszę. M dzwonił dzisiaj do księgowej, a ona powiedziała, że do ZUSu idzie w piątek i jak coś będzie wiedzieć zadzwoni do nas. Ja jestem ciekawa, czy będąc ubezpieczona przy męzu mam jakby co prawo do tego macierzyńskiego, czy jednak muszę do UP się rejestrować, ale to głupie by było.

Luska, kciuki za starania.

Karola, a u Ciebie jak? Jest szansa na ten cykl?

malusia napisz jak to jest z tym nowym macierzynskim ja jestem zarejestrowana w up ale chce zeby maz mnie u siebie zarejestrowal bo z tego up ja nic nie mam kusy ktore nic nie daja i te spotkania wiec daj znac co i jak bo z praca to ciezko

Malus, ja już sama nie wiem. Z jednej strony wydaje mi się ze zaraz@dostanę A potem przechodzi i pół dnia nic mnie nie było. Zobaczymy. Mam tylko nadzieję że nic mi się poprzesuwa. Jeszcze jutro jedziemy powtórzyć badanie nasienia mojego M

reklama
Do góry