reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Fruzka życzę Ci dużo cierpliwości do faceta, mój też czasami tak ma ze coś go dręczy i nie chce powiedzieć. Ja się wtedy ciskam, jemu jeszcze gorzej jest i tak spirala się nakręca. Oby wam się udało osiągnąć rozwiązanie tego (no w sumie nie wiadomo czego).

Hej laski,

lux: noooo wreszcie :) W końcu możesz przestać się zastanawiać :) Czyli jest tak jak sobie zaplanowałaś :)

jazza: oj współczuję sensacji żołądkowo - jelitowych :/ Czasem taka skórka potrafi nieźle namieszać i człowieka osłabić :( Na szczęście to dosyć szybka akcja i zaraz mija. Tylko te elektrolity tak jak piszesz trzeba uzupełnić.

misia: a jakie sałateczki planujesz zrobić? Czeka cię trochę pracy. Jak atmosfera w pracy? Nadal dziwna? Pogoda też taka dziwna i działa na ludzi w negatywny sposób, więc wszystko się kumuluje.

pysia: ja lubię smak siemienia :)

karola: grunt to wiedzieć, że trzeba być silnym...tak chyba łatwiej przechodzić różne sytuacje w życiu. A laleczki to dobry pomysł :D

fruzka: ciężka sprawa z tym twoim facetem :/ Nie dziwne, że w końcu nerwy ci puściły i go z liścia potraktowałaś...

U mnie dzisiaj okropna pogoda. Ciśnienie niskie, nic się nie chce i rozdrażnieni ludzie :| Normalnie niech to lato już się zacznie, bo to jakiś koszmar jest. Jak nie wieje to pada, jak nie pada to burza...:| Chociaż lepiej, żeby trochę popadało, bo susza okropna panuje :/

luska szkoda mi patelni,mam twarda reke
Cytrynowa nie wiem czy to o to mu chodzi,w sumie nic nie wiem.u mie pochmurnie sucho strasznie moze popada w koncu

Hejo :)

Oj fruzka, temu twojemu to trzeba by było normalnie wybić te jego humorki z głowy. Patelnia będzie jak znalazł.

Jazza, współczuje boleści nocnych. Najgorszesą właśnie takie skórki z pomidora, ogórka, winorona czy brzoskwini. Twarde a jak się przyklei gdzieś na żołądek to potem nic tylko źle się człowiek czuje..

Luśka, u mnie spoko. Raczej nastawiam się, że to cykl bezowulacyjny i @ przyjdzie na dniach po co dzień jest gorzej. Jajniki dokuczają, a teraz okropnie (.)(.) zaczęły boleć. Jednym zdaniem : Nic nowego.

Witam. Nie pisałam ostatnio, bo ciągle coś się dzieje. Dzisiaj mojemu teściowi auto się zapaliło dobrze, że tylko samochód, bo mógłby się palić żywcem. A pza tym M na 4-tą do pracy musi przyjechać, bo dużo roboty, a tak to miałby na 7:00 :/ Do tego moja przyjaciółka trafiła do szpitala z odmą opłucną . Leży na chirurgii i będą wkładać jej rurkę do płuc :/

A poza tym @ ostatnią miałam 6 lub 10.05 już sama nie wiem. Nie mam i nie wiem czy przyjdzie . Na test za szybko. Bez zabezpieczenia spaliśmy w czwartek i w sobotę. Już sama nie wiem czy chce @ czy być w ciąży.

Fruza, współczuje Tobie tej sytuacj. Kciuki aby wszystko się ułożyło.

Lux, ja co drugą @ mam mocną i bardzo bolesną i bez leków nie funkcjonuje.

Dzisiaj aby nie myśleć o problemach zrobiłam z dziewczynkami ciasteczka.
IMG_20150616_140631.jpgIMG_20150616_140619.jpg

Załączniki

• IMG_20150616_140631.jpg
    IMG_20150616_140631.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 85
  • IMG_20150616_140619.jpg
    IMG_20150616_140619.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 86
reklama
Malusiolka dobrze ze nikogo w środku nie było. Mojejb mamie też ostatnio auto wysiadlo. Jakieś fatum nad moim domem. No i tę ciasteczka. Wyglądają na pyszne. A te motylki no przesliczne:-)

Do góry