reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Hej:-)

Anula szkoda pieska, ale widac, ze silny to i szybko wrocil do zywych, ale jest slodki:-D

Madziolina zadnych czarnych mysli, bedzie dobrze:tak:

Fuzka a faceta to jak dziewczyny mowia czyms ostrym potraktuj sie, bo z nimi trzeba ostro. Moj tez taki skryty jest, najpierw dusi w sobie przez jakis czas i od razu widze, ze cos nie tak, wiec probuje podpytac, ale i tak potem sam z siebie przychodzi i mowi i potem od razu sie lepiej czuje i powtarzam mu, ze zawsze jak wyrzuci z siebie to wszystko to bedzie lepiej, wiec po co dusi. A kot to niezly panicz hehehe, ale moj pies tez byle czego nie zje. A tesciowa olej, bo to jakas chora baba:eek:

Karola domyslam, ze jest ciezko i ze czasem nic sie nie chce, ale uszy do gory, cyc do przodu i trzeba stawic czolo problemom. A te laleczki voodoo to dobry pomysl, sama dolacze, bo mojej tesciowej przyda sie utrudnienie troche zycia;-)

Lux to kciuki za tescik, aby wyszlo jak chcecie:tak:

Matko u nas dzis takie korki w miescie, ze czacha dymi, wyjechalam z domu 6:20, a 9:30 bylam w pracy, a normalnie jade godzine heh.:szok:

Wczoraj skusilam sie na brzoskwinie na kolacje, umylam itd, a potem brzuch zaczal bolec, chyba skorka mi zaszkodzila. W nocy jakos spalam, ale i tak mdlilo mnie, z ehej, dzis rano tak mnie przetrzepalo, ze szok az mnie oslabilo od razu, teraz poratowalam sie puszka coli, bo na takie sytuacje jest jak balsam i zjadlam lekkie sniadanko i jest git, ale powiem tak, zle sie czulam, nie moglam nic przelknac, a teraz mam ochote na wielkie ciacho z kremem i tabliczke czekolady hehehehe:eek:ale oslabilo mnie, teraz musze sobie podniesc elektrolity

Uciekam do pracy, bo przyjechac przyjechalam, bo by sie zaplakali.;-)

Milego dzionka:-)

Hello dziewczyny. Dojechałam do pracy pierwszy dzień po zwolnieniu. Nie było lekko musiałam innym mostem - świętokrzyskim i udało się w 53 min. Koleżanka wpakował się na siekierkowskiej i jechała 108. Szok. W pracy jakąś kiepska atmosfera panuje. Szef mój chodzi jakiś dziwny, zamknęłam się w pokoju żeby nie rzucać się w oczy. Dziś imieniny mojej mamy więc po powrocie do domku będę robić sałatki różne. 21 idę do gina przedyskutować odstawienie tabletek. Do tego czasu jakies badania musze porobic bo mam crp podwyższone. Zapisałam się do lekarza pierwszego kontaktu bo już mam dosyć wywalania kasy na badania. Ściskam mocno. Lux dobrze ze @ przyszła. Ja zza biedny brzuszek - cola zawsze pomaga.

reklama
Anula z R nie wiem,nie wydusiłam nic on twierdzi ze nic go nie gryzie ze sie czepiam itp wiece co???dostał liscia puscily mi nerwy..........nie jestem z tego zadowolona ale ulżyło mi..a on do mnie ze jak chce to moge go zatluc,bo nie moze zniesc moich lez...idota cymbal glupi sa, mnie do nich doprowadza

Do góry