reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Dziwi mnie tylko i nie wiem czy to normalne czy nie ale jak siedze albo leze na plecach to czuje jakbym miala taki dosc spory balonik...planuje powiedziec o tym lekarzowi ale mam nadzieje ze to normalne.We wctesniejszych ciazach tak nie mialam a z Corka nie pamietam [emoji6]

reklama
hej laski.jak pogoda u was??u mnie zimno i do du........jak zawsze na wek.Aschle czekam na fote fasolki.Lux @ przybyla do Ciebie ?
Aschle mam pytanie bo ty mierzylas tempke kiedy ona ma isc w gore???bo owu?czy zaraz przed nia??

Wkleje Ci jak wygladal ten wykres.Owu chyba byla 20 albo 21 bo wtedy byl i sluz i klocie jajnikow. Ale to juz musislby sie wypowiedziec ktos kto zna sie na temp bo to moj pierwszy cykl kiedy mierzylam wiec bardziej eksperymentalnie ;) uploadfromtaptalk1434185267014.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1434185267014.jpg
    uploadfromtaptalk1434185267014.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry