reklama
Fruzka zalezy na jakiego lekarza trafisz, bo jest zasada ze jak niemasz dzieci to do roku czasu staran to norma! A jesli juz madz to tak daja 6 miesiecy.
kochana ja tez strasznie niecierpliwa bylam i chyba sie blokowalam:/
Milenia kochana trzymam &&&& ja ci powiem ze tez mam plamienia, zaczely sie od brazowych teraz sa ciemniejsze brunatne;/ wiec chyba nieciekawie...ide dzis do gina na 20 i zbadalam sobie bete za godzine bede miec wyniki bo juz chce wiedziec na co sie przygotowac.
z bole brzucha niemam problemu.
leze juz w lozku i wypoczywam;-)
prosze trzymajcie kciuki!!!
Dam znac jak wyniki, a siusiu latam co chwile!
Madziolina rowniez za wizyte&&&&&
kochana ja tez strasznie niecierpliwa bylam i chyba sie blokowalam:/
Milenia kochana trzymam &&&& ja ci powiem ze tez mam plamienia, zaczely sie od brazowych teraz sa ciemniejsze brunatne;/ wiec chyba nieciekawie...ide dzis do gina na 20 i zbadalam sobie bete za godzine bede miec wyniki bo juz chce wiedziec na co sie przygotowac.
z bole brzucha niemam problemu.
leze juz w lozku i wypoczywam;-)
prosze trzymajcie kciuki!!!
Dam znac jak wyniki, a siusiu latam co chwile!
Madziolina rowniez za wizyte&&&&&
madziolina_p
Fanka BB :)
Jula to daj koniecznie znac jak wyniki!
Kamcia2810
milenia każde plamienie i krwawienie w ciąży warto skontrolować. Na pewno nie zaszkodzi a może i pomóc. W drugiej ciąży brzuch bolał mnie bardzo mocno, mocniej niż na @.
Lekarza daje czas do 1 roku.
julia trzymam kciuki za wizytę
po jakim czasie mozna isc do ginek zeby zlecil badania czy jest wsio ok ?bo u mnie to 5 cykl staran a chcialabym pojsc juz ale nie wiem czy mnie z kwitkiem nie odesle ze jest za wczesnie
Lekarza daje czas do 1 roku.
julia trzymam kciuki za wizytę
madziolina_p
Julka, nie masz jeszcze wynikow?
reklama
Podziel się: