reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

milenia mi chodzi po ilu miesiacach bez skutecznych starań można isc do lekarza nie w ktorym tyg ciąży bo to wiem

reklama
cytrynowa wiesz cierpliwosc jest moja slabą stroną niestety, a nie chce też czekać bog wie ile miesięcy

Oj, przepraszam fruzka, źle zrozumiałam. Wszystko mi się pomyliło.
Ja myślę, że do lekarza zawsze można iść, wygonić na pewno nie wygoni, a być może też wesprze jakąś luteiną, żeby łatwiej poszło.

Fruzka zalezy na jakiego lekarza trafisz, bo jest zasada ze jak niemasz dzieci to do roku czasu staran to norma! A jesli juz madz to tak daja 6 miesiecy.
kochana ja tez strasznie niecierpliwa bylam i chyba sie blokowalam:/

Milenia kochana trzymam &&&& ja ci powiem ze tez mam plamienia, zaczely sie od brazowych teraz sa ciemniejsze brunatne;/ wiec chyba nieciekawie...ide dzis do gina na 20 i zbadalam sobie bete za godzine bede miec wyniki bo juz chce wiedziec na co sie przygotowac.
z bole brzucha niemam problemu.
leze juz w lozku i wypoczywam;-)

prosze trzymajcie kciuki!!!

Dam znac jak wyniki, a siusiu latam co chwile!

Madziolina rowniez za wizyte&&&&&

Ogłaszam Powszechne Święto Trzmania Kciukasów :)

Co my się musimy nastresować ze wszystkim to głowa mała.

milenia każde plamienie i krwawienie w ciąży warto skontrolować. Na pewno nie zaszkodzi a może i pomóc. W drugiej ciąży brzuch bolał mnie bardzo mocno, mocniej niż na @.

po jakim czasie mozna isc do ginek zeby zlecil badania czy jest wsio ok ?bo u mnie to 5 cykl staran a chcialabym pojsc juz ale nie wiem czy mnie z kwitkiem nie odesle ze jest za wczesnie

Lekarza daje czas do 1 roku.

julia
trzymam kciuki za wizytę

Julia kciuki zaciśnięte musi byc dobrze!!!!!!!! mam fajną Panią ginek wiec może poczłapie.a końcu w morde mi nie da:-)

reklama
Do góry