reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Ja tez tak milenia czuje, jak bym miala dostac @
Nie pamietam juz jak to bylo w pierwszej ciazy
Nie pamietam juz jak to bylo w pierwszej ciazy
cytrynowa_
A ja czuje w brzuchu takie male swidrowanie i cieplo. A nie jadlam nic goracego.
I po lewej pobrzusze mnie troche kluje. I ogólnie samopoczucie 4/10.
I po lewej pobrzusze mnie troche kluje. I ogólnie samopoczucie 4/10.
milenia84
Właśnie takie gorąco też czuję.
W poprzedniej ciąży w tym okresie byłam w podróży poślubnej i nic nie czułam, było sielankowo. A teraz? Wszystko wszędzie boli, nawet od kręgosłupa mam takie skurcze jakby.
Może luteina pomoże, albo przynajmniej świadomość, że jestem pod opieką.
W poprzedniej ciąży w tym okresie byłam w podróży poślubnej i nic nie czułam, było sielankowo. A teraz? Wszystko wszędzie boli, nawet od kręgosłupa mam takie skurcze jakby.
Może luteina pomoże, albo przynajmniej świadomość, że jestem pod opieką.
madziolina_p
Ja to mam czasem bol na dole kregoslupa i dol brzucha, nie raz cos zakluje, a nie raz caly boli jak na @ .
Zapytaj lekarza i daj znac, ja mam jutro lek, tez zapytam.
Zapytaj lekarza i daj znac, ja mam jutro lek, tez zapytam.
a ja mam 2 dni do @ i brzuch juz nie boli cyc daje znac ale nie za mocno i wogole nie czuje sie jakby zaraz @ miala przyjsc.kurde laski zapraszam do mnie zaraz komunia a ja w czarnej duuuu jestem ze sprzataniem nawet zakupow nie mam zadnych i brak weny
reklama
cytrynowa_
po jakim czasie mozna isc do ginek zeby zlecil badania czy jest wsio ok ?bo u mnie to 5 cykl staran a chcialabym pojsc juz ale nie wiem czy mnie z kwitkiem nie odesle ze jest za wczesnie
Jeśli test jest negatywny to ja bym szła zaraz po krwawieniu żeby mógł zbadać dowcipnie przy okazji.
Tylko ze 5cs to wcale nie tak długo żeby sprawdzać
Podziel się: