Dzień doberek laski,
karola: tęsknota jest trochę przykra i czasem nie do zniesienia, ale jak twój mąż wróci to będzie cudnie. Jak to się mówi: warto tęsknić, żeby później się spotkać czy jakoś tak
Już dzisiaj się zobaczycie
Akurat nadrobicie ten czas i będzie miło
A i przy okazji się wstrzelicie wiadomo w co
lux: na szczęście te sprzęty powinny służyć przez jakiś czas, więc nie tak źle
Udanej komunii. Tak jak dziewczyny piszą, jak się nie chce jechać na imprezę to wychodzi, że się człowiek potem dobrze bawi
aliszia: buciki słodkie i rozczulające...trzymam kciuki, żeby @ nie było
luska: no to dobrze
Chata ogarnięta to może jakiś relaks zapodasz? I na test to wcześnie
Ja nadal trzymam kciuki
dita: u mnie pogoda zapowiada się na dużo lepszą niż wczoraj...przynajmniej na razie nie wieje. Ja też tęsknię jak mój TŻ gdzieś wyjeżdża. Jednak człowiek się przyzwyczaja do obecności tej drugiej osoby
Urlop już za pasem...ja zaczęłam odliczać
No i musze przejrzeć szafę, żeby ubrania ogarnąć
W weekend majowy to nawet trzeba się najeść jak foka
cytrynowa: no to fajnie, że nie tak źle było
A dzisiaj też pracujesz czy w końcu wolne? Ciekawa knajpa, gdzie się płaci za miejsce a je się do woli
Chińszczyzna chodzi za mną od pewnego czasu...
kamcia: nie jesteś okropna...trudno jest sobie wszystko ułożyć po stracie
Człowiek myśli, że już, a nagle jakiś impuls i wszystko wraca. Rana jest świeża
Trzymaj się i mam nadzieję, że z czasem będzie lepiej. Tulam.
julia: jak tam wolne?
jazza: odpoczywasz i relaksujesz się troszkę? Pogoda nawet nawet w majówkę
Ja dzisiaj wcześnie się przebudziłam i się okazało, że akurat zawodnicy wchodzą na ring
Mój TŻ był przeszczęśliwy, że udało nam się obudzić. Szkoda, że walka nie była tak emocjonująca jak myśleliśmy, ale i tak w miarę dobrze się oglądało.
U mnie w planach na dzisiaj głównie słodkie lenistwo. Co do zbliżającej się @ to nie czuję się jakoś specjalnie, czy inaczej niż zazwyczaj. No nic, jeszcze trochę do terminu
Dziwne, ale jakoś bez emocji do tego podchodzę czy przyjdzie czy nie :/ To chyba ze strachu :/
Udanej niedzieli dziewczyny!