Anula bez zmian, szwagierke szarpie, tesciowa to jak wiatr zawieje...z facetem ok, ale miał stluczke z nie swojej winy i czekamy na rozprawe, zle to wygląda, byliśmy dziś w miescie kupiliśmy lapka, kupiłam tez nowa prostownice i suszarke, bo stare się spalily
reklama
ja tez za Wami tesknilamHej dziewczyny
Anula, ja tam coś widze, ale słabo. Może zrób jeszcze raz zdjęcie
Luśka, jak teść? Mam nadzieje, że wszystko w porządku.
Lux, no nareszcie, bo tak dawno cię nie było Stęskniłam się
Cytrynowa, upiekłam tą babke i wyszła bardzo dobra Taka wilgotna i pyszna
anula88
MAMY SIEBIE :0)
No widzę że i pozytywy sa bo zakupy udane ;-) szkoda ze stluczka byla .... to najgorzej .... dobrze ze juz wrocilas ....Anula bez zmian, szwagierke szarpie, tesciowa to jak wiatr zawieje...z facetem ok, ale miał stluczke z nie swojej winy i czekamy na rozprawe, zle to wygląda, byliśmy dziś w miescie kupiliśmy lapka, kupiłam tez nowa prostownice i suszarke, bo stare się spalily
stluczka była z winy kobiety, bo ona celowo podjechala, a nawet ryski nie ma pinda, nawet policjant ją wysmialNo widzę że i pozytywy sa bo zakupy udane ;-) szkoda ze stluczka byla .... to najgorzej .... dobrze ze juz wrocilas ....
WitaM
Melka wlasnie widzialam twoj wykres;-) gratuluje kochana:/
Seeyou powtarzalas test? &&&&&&
Anulka wczoraj lepiek bylo widac&&&&& to jakie dzialanie? Idziesz na bete w poniedzialek?
Jazza i jak udal sie wieczor?
Moniusia udanej imprezki dzis;-)&&&&
Miss kochana ja pierdzielu tak to minelo???!!;-) ze zaraz coreczke bedziesz miec przy sobie;-)
Pisz pisz bo pozniej czasu na nas niebedziesz miala...
Cytrynowa ja dzis zrobilam ciasto biszkopt z truskawkami i galaretka, plus bita smietana sciagnieta;-)
Edita jakis nick;-)
A my wczoraj intensywny dzien;-) pogoda nas nierozpieszczala ale ze znajomymi pojechalismy na nasz domek nad jezioro, gril, plywalismy łodzia, a dzis znajomi na mecz przyjezdzaja do Nas;-)
Melka wlasnie widzialam twoj wykres;-) gratuluje kochana:/
Seeyou powtarzalas test? &&&&&&
Anulka wczoraj lepiek bylo widac&&&&& to jakie dzialanie? Idziesz na bete w poniedzialek?
Jazza i jak udal sie wieczor?
Moniusia udanej imprezki dzis;-)&&&&
Miss kochana ja pierdzielu tak to minelo???!!;-) ze zaraz coreczke bedziesz miec przy sobie;-)
Pisz pisz bo pozniej czasu na nas niebedziesz miala...
Cytrynowa ja dzis zrobilam ciasto biszkopt z truskawkami i galaretka, plus bita smietana sciagnieta;-)
Edita jakis nick;-)
A my wczoraj intensywny dzien;-) pogoda nas nierozpieszczala ale ze znajomymi pojechalismy na nasz domek nad jezioro, gril, plywalismy łodzia, a dzis znajomi na mecz przyjezdzaja do Nas;-)
reklama
Jugosława
Fanka BB :)
cytrynowa: no tak, racja. I jak w tym sklepie? Masz towar czy się denerwujesz, że nie ma? I tak źle i tak w zasadzie. Najlepiej żeby było towaru, ale żeby nie trzeba było tego wszystkiego rozładowywać
luska: uu współczuję nocnej akcji :/ Mam nadzieję, że z teściem wszystko dobrze. Może uda ci się jakoś dzisiaj odespać trochę?
dita: ojjj tak diagnoza chorób przez neta to koszmar :/ Też przerabiałam i czasem mi się udaje nie czytać a czasem nie Jak jest ta druga opcja to zawsze się lekarz ze mnie śmieje Urlopujemy a jakże Już blisko U mnie też pogoda podobna...ubrałam się na cebulkę i to chyba dobre wyjście było Jak było mi za ciepło to zdejmowąłam jedną warstwę, a jak za chłodno do zakładałam
lux: no hej hej Wreszcie się doczekałaś nowego sprzetu Dobrze, że wróciłaś. Spore zakupy dzisiaj i komputer i prostownica i suszarka Jak coś się psuje to lawinowo Moja suszarka chyba też niedługo odejdzie na emeryturę :| Szkoda, że rozprawa będzie w związku ze stłuczką :/
anula: wymioty w ciązy to koszmar :/ Co do mojego testowania to planowałam dopiero po terminie @ czyli po 6.05. Udanego rodzinnego spotkania
julia: widze, że udany weekend masz No i fajnie Grill nad jeziorem to wymarzone okoliczności przyrody
A ja już po obiedzie i rowerze. Pogoda dziwna, niby ciepło, ale jak zawieje to z roweru zrzucało :| Plus taki, że mam pranie już prawie suche
luska: uu współczuję nocnej akcji :/ Mam nadzieję, że z teściem wszystko dobrze. Może uda ci się jakoś dzisiaj odespać trochę?
dita: ojjj tak diagnoza chorób przez neta to koszmar :/ Też przerabiałam i czasem mi się udaje nie czytać a czasem nie Jak jest ta druga opcja to zawsze się lekarz ze mnie śmieje Urlopujemy a jakże Już blisko U mnie też pogoda podobna...ubrałam się na cebulkę i to chyba dobre wyjście było Jak było mi za ciepło to zdejmowąłam jedną warstwę, a jak za chłodno do zakładałam
lux: no hej hej Wreszcie się doczekałaś nowego sprzetu Dobrze, że wróciłaś. Spore zakupy dzisiaj i komputer i prostownica i suszarka Jak coś się psuje to lawinowo Moja suszarka chyba też niedługo odejdzie na emeryturę :| Szkoda, że rozprawa będzie w związku ze stłuczką :/
anula: wymioty w ciązy to koszmar :/ Co do mojego testowania to planowałam dopiero po terminie @ czyli po 6.05. Udanego rodzinnego spotkania
julia: widze, że udany weekend masz No i fajnie Grill nad jeziorem to wymarzone okoliczności przyrody
A ja już po obiedzie i rowerze. Pogoda dziwna, niby ciepło, ale jak zawieje to z roweru zrzucało :| Plus taki, że mam pranie już prawie suche
Podziel się: