reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

No pięknie! No i jest bladzioszek :) Jak na ten dzień cyklu to masz naprawdę szczęście, że wyszedł tak wcześnie. I że w ogóle wyszedł! :) Jupi :) No to pięknie się maj u nas zaczyna :)

reklama
Mój test OWU. już chyba też pozytywny :D Dwie identyczne kreski :) może za kilka godzin ta druga będzie ciemniejsza :) Juhu 14 d.c. ;) działamy dalej :D niech on tylko wróci :D :D :D haha ;) Pochwalę się, a co ;)

CAM00153.jpg już trochę zaczęły jaśnieć ;)

Załączniki

• CAM00153.jpg
    CAM00153.jpg
    10,2 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
Anulcia
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!! Widze ja widze piekna jest!!:-D :*

Julcia
Kochana jestem czytam was zagladam ale nie chce wam przeszkadzac bo ja juz tylko jecze ;-):p w pn ide do szpitala i za dwa tyg. Ciachu ciachu :-) juz 37 tc leci wiec ciesze sie ze dotrwalam do maja. Szyja mi sie skraca tylko mimo szwu i lekow co cheila to mmniej. Jak tam z mkiem sie juz polepszylo mam nadzieje?:-)

Caluje was wszystkie i sle fluidki co by wiecej kresek bylo no bo maj mamy laski !!:-D
~~\\~÷÷·~♡♡♡~♡·~÷~》~《~··~》~ lapcie wszystko :-);-)

Jazza ja w polskim sklepie pracuje i mam polskie produkty ale piekarnia ma tylko paczki. Czasami bulki z serem.
A takich eklerkow polskich znalezc nie moge. Niby w tesco maja eklery ale to nie to...

reklama
Do góry