reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Julia ogólnie dobrze, Małe kopie juz ;) za jakieś 3tyg mamy usg prenatalne, mam nadzieje ze poznamy wtedy płeć ;) od tyg niestety choruje, ostatnio ośleplam na kilka dni bo miałam koszmarne zapalenie spojówek ale powoli zaczynam dochodzić do siebie...

No i cały czas czekam na Wasze dwie kreseczki ;) i mocno kibicuje ;)

reklama
Dzień dobry,

blair: hej, hej :) Piękne uczucie pewnie czuć ruchy małego człowieka :) Uuu ale cię dopadło zapalenie ostre :/ Dobrze, że już lepiej. A to na tle alergicznym tak cię wzięło? Jej...to już prawie połowa twojej ciąży...jak ten czas zaiwania :) Rośnijcie zdrowo i spokojnie :)

cytrynowa: trzymaj sie w tej robocie :/

julia: u mnie się właśnie zachmurzyło :/ A miałam nadzieje, że prognozy sie nie sprawdzą :/

anula: mam nadzieję, że wszystko dobrze i na teście będzie wyraźniejsze krechy! Czekamy :D

U mnie leniwy poranek, nic nam się nie chce...chyba spływa z nas takie zmagazynowane przez ostatni czas zmęczenie. Miałam plany na aktywny piątek, ale coś pogoda zaczyna się psuć...więc pewnie nici z tego.
Żadnych objawów nie zarejestrowałam, a dzisiaj już 23 dc. Oby ta @ się zgubiła gdzieś w czasie i przestrzeni!

Udanego dnia dziewczyny!

Jugosława, niech się @ zgubi w końcu porządnie! ;)
Asia, piękny bobasek :)))
anula, ​jak tam!?

Zrobię test owu. gdzieś o 13 i dam znać :-)

Dziś 4 dzień męczę chłopa, ale nie narzeka :D

Dzien dobry:-)

Cytrynowa jak ja Cie rozumiem kochana. Jak bylam w US to miałam ten sam problem. Co prawda w polskiej dzielnicy na Greenpoint były polskie słodycze importowane z PL, jak np. Ptasie mleczko czy delicje, były tez w innych sklepach poza ta dzielnica, ale drogie bardzo. Brakowalo mi tam niektórych smakow jak np. polskiego paczka, eklerki czy napoleonki czy sernika. Amerykanie jedza inaczej i sa przyzwyczajeni do innych smakow, snickers w PL jest inny niż w US, bo tam był o wiele wiele bardziej słodszy, wszystko przez to, ze u nas stosuje się inne substancje słodzące, a u nich chyba skrobie kukurydziana i ona sprawia, ze wszystko jest słodsze. Snickersa czy Marsa w US nie mogłam zjesc wiecej jak jeden gryz. Czekolady Hershey’s chcoiaz dobre gatunkowo to były dalekie od naszych polskich jak choćby z wedla. Ale za to m&m’s, które wielbiam i ze słodyczy to nie ma dla mnie nic lepszego były tam lepsze niż w PL, po pierwsze w smaku, u nas w PL sa dwa rodzaje, a tam co najmniej ponad 10 roznych znalazłam plus tam sa wieksze opakowania, tańsze, obiadalam się m&m’s almond i m&m’s z maslem czekoladowym, czekolada i truskawkami, no mega były:-D:laugh2:. Na Times Square był gigantyczny sklep m&m’w Word, gdzie było wszystko gadzety, ale co najważniejsze topny m&m’s hehe to było moje królestwo:sorry:. Wiec żeby zjesc napoleonke czy sernik czy ptysia to robiłam je tam sama, ale jako ze z amerykańskich produktow to smaki były inne.;-)

Edita kochana wiesci bardzo dobre przynosisz i Twój lekarz ma racje, większość tego wszystkiego jest w glowie, przez yslenie o tym nastepuje jakas niewyjasniona blokada, która wszystko utrudnia. Mi się wydaje, ze z tym ze najlepsza recepta na zajscioe w ciaze jest wyjazd gdzies, urlop,wylaczenie się to trafil w 10. Sama bym gdzies wyjechala i wyłączyła się totalnie :tak:

AsiaSzw piekny Twój Ignaś, gratulacje ogromne, sama słodycz:tak:

Anula i ja czekam kochana:tak:

Blair witaj kochana, trzymajcie się zdrowo:tak:

Jugoslawa oj kochana a ja jestem chyba dziwna, bo mi się już nudzi hahaha, ja jestem pracoholikiem i musze mieć wypelniony kalendarz po brzegi, wiec dzis na nogach od 8 i robie wszystko co się da, na jutro zaplanowałam duze sprzątanie, a na nadziele pare innych rzecz. Nosi mnie dosłownie, zaraz ide dalej szukac rzeczy do zrobienia;-)

Moniusia kciuki trzyma za test owu i meczenie chlopa:-D

Missiiss a ja Ciebie juz wywoluje od jakiegos czasu i ani widu ani sluchu :(

A ja wczoraj zapodałam sobie reset ze znajomymi, wróciliśmy pozno, a dzis nawet glowa nie boli po tym szalenstwie hehe:-D. Potancowalam sobie hehe. Ale taki reset jak wczoraj byl potrzebny mega bardzo ;-). I oswajam sie z tym, ze moze sie nigdy nie udac, im wczesniej to oswoje tym lepiej;-). Jednym pisane innym nie;-).

Milego dnia:-)

Fruzka lista zostala juz z aktualizowana:)

Blair jak ten czas u Ciebie leci:) zdrowka kochana:*

Pamietacie Melke19? jest w ciazy:):):)

Jazza no pewnie ciezko jest sie przyzwyczaic ze inne smaki niby te same rzeczy mialy:)
No fajnie ze wieczorek sie u Ciebie udal:)

Ja mam 25dc, az sie boje ile ten cykl bedzie trwal;/ niewiem czy niewykupie sobie Duphastonu i sama wywolam sobie @

Wczoraj mialam mala pogadanke z M, i moze za jakis czas uda nam sie wrocic do staran:) a swoja droga, ja bede sie caly czas starala:)

Hey. Nie mogę cos foty zapodac ... grr w każdym razie ciemniej jak wczoraj ...w poniedziałek lece na bete .... wstać nie moglam a twarz mam tak wysypana pryszczyca ze szok ...w ogóle wygladam jak 100 nieszczęść .... ide ogarnąć siebie i szykowac wszystko na imprezę grr ....

uploadfromtaptalk1430478391924.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1430478391924.jpg
    uploadfromtaptalk1430478391924.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Do góry