Dzień dobry dziewczyny,
aliszia: faktycznie pracowitą niedzielę miałaś
Udało się wam odpowiedzieć na wszystkie pytania po angielsku?
200 słów to sporo i to na każde pytanie tyle :| Trzeba puścić wodzę fantazji
anula: rajd samochodowy? Oooo faaaajnie! Kierowca rajdowy
Czyli udany reset miałaś po tych baletach wszystkich
No i fajnie
Ja zawsze po baletach mam mega zakwasy
Bardzo dobre podejście kochana. Oby czas do końca miesiąca minął bez większych emocji w pracy
cytrynowa: szkoda, że szefowa ma takie podejście :/ Eh ciągle się potwierdza, że polak polakowi wilkiem w innych krajach...szkoda. Może uda ci się zmienić na lepszą. Co do języka to myślę, że bariera jest na początku, a jak tylko się człowiek przełamie to nie ma kłopotu
Zwłaszcza, że ze swoim facetem mówisz po angielsku
julia: sen potrzebny bardziej niż pożywienie - ktoś kiedyś powiedział
Tak więc dobrze, że udało ci się odespać. Ogród pokaźny
Ale i radość duża
A do gina idę pod koniec przyszłego tygodnia. Uprzedziłaś mnie z pytaniem, bo sie wczoraj zastanawiałam, że ty tez miałas do gina iśc jakoś? Coś mi się wydaje, że w sobotę za tydzień? Bzykanko po urodzinach może być fajne
Dobrze będzie
Spokojnej wizyty u ortodonty z córcią
kamcia: ooo widzę, że i tutaj rajdowa żyłka
Ale ty też prowadzisz czy tylko twój chłop? Ta adrenalina
misia: hej hej
O wow, niezła ta historia o 5 miesiącu ciąży
To tylko potwierdza fakt, że życie jest nieprzewidywalne, a organizm ludzki nie zna granic
fruzka: może nie przyjdzie zołza jedna @ :/ Ale to też tak jest, że się czuje jak idzie @ też tak mam...&&&&& nadal zaciśnięte. Niech będzie niespodzianka
haruna: &&&&&&&&, żeby jednak cię zaskoczył test
U mnie 12dc. Brzuch trochę pobolewa i piersi mam wrażliwe. Nie mierzę tempki, bo jednak to mnie stresuje. Nawet mierzenie do owu. Wolę nie wiedzieć dokładnie co i jak. I tak chodzę regularnie do gin przed owu i po, więc wszystko wiem. A to kolejny element stresujący. I powiem wam, że normalnie jak ręką odjął...bzykanko pierwsza klasa jak nie myślę o temperaturze
Udanego dnia