misia: jesteś wyjątkowa z tym lubieniem chodzenia do dentysty
Gdzieś czytałam statystyki, że ponad 90% polaków panikuje na samą myśl o dentyście
Ja nie znoszę dźwięku wiertła i tego zapachu...wrrr. Mam nadzieję, że uda ci sie wyjśc wcześniej z pracy
fruzka: niezła jazda z tym twoim chłopem
Może nie wszystko stracone, płodna jesteś przecież przez kilka dni, a nie tylko jeden
Przyciśnij go jeszcze
Skoro sie wyspał to powinien mieć dużo siły teraz
Mi czasem też się narkoza marzy u dentysty
Kiedyś w akcie desperacji stwierdziłam, że wezmę narkozę, usunę wszystkie zęby i wstawię implanty, żeby nie miało mi się co psuć...przeczytałam ile to kosztuje i zrezygnowałam :| Jak trafię 6 w totka to plan powróci
luśka: jak się czujesz? ból zębów ustał?
edita: też mam nadzieję, że anemii nie będzie. Ciężko potem żelazo uzupełnić...No ale zobaczymy. Jestem jeszcze optymistką ;D Dobrze, że masowanie młodemu pomaga. Może to chwilowe i przejdzie. A jak od aktywności to może jak się mięśnie i kości przyzwyczają to też ustanie. A co do frytek i ciasta po obiedzie - to masz moje rozgrzeszenie
Samej mi się zdarza grzeszyć w taki sposób
Doskonale rozumiem
hahaha Jakie plany na weekend?
lux: kochana gdzie się podziewasz? Co u ciebie?
moniusia: mi wola walki czasem słabnie, ale staram sie jakos podnosić i iść do przodu. Nie wiem na ile mi tego starczy, więc korzystam na razie, że chce mi sie walczyć
Tsh ładnie ci spadnie, to już malutko zostało, żeby poniżej 2 było. Zobaczysz, że wszystko sie ruszyło i niedługo zafasolkujesz - może nawet to ten cykl
, życzę ci tego
A co będziesz w ogrodniczym kupować? Oglądanie i meblowanie przyszłego domku to super sprawa
A takie odświeżone starocie pięknie wyglądaja.
jazza: pogoda to jakaś porażka, masz rację. Ja dzisiaj w czapce chodzę, bo zimno. Wieje taki mroźny wiatr, że jak słonka nie ma to normalnie jak w grudniu :/ Licze na to, że jak taki brzydki, zimny kwiecień, to już maj będzie ładny i cieplutki
Hihi dokładnie tak, żołnierze, gotowi, do startu, start
madziolina: to dobrze, że nie bolą ;D Będzie zaskoczenie
mississ: chętnie przyjmę część brzuszka
Dziękuje kochana
Ja na bliźniaki gotowa jestem w razie czego
Niech sie dzieje wola nieba, byle się zapłodniło, zagdnieździło i zdrowe było
Mam nadzieję, ze nie będe musiała jednak tego hsg robić...no nic czas pokaże
Ja już po interniście. Dostałam skierowanie, bez większego problemu. Ufff czasem to się trzeba nagadać po co się chce zbadać, po co mocz, po co żelazo...tak jakby człowiek chodził co miesiąc i się badał :/ No ale wiadomo, są limity badań.
Badania zrobię w poniedziałek, bo już dzisiaj byłam po śniadaniu jak do lekarki poszłam.