madziolina_p
Fanka BB :)
Troche tak jest niestety z tym sexem, moze nie zawszeale jednak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Luska dla mnie bol zęba to padaczka ... miękka jestem ...wole rodzic ;-) .... a na samą myśl o dentyscie dłonie mi się pocą ;-)
Karola termin @ blisko ?ja juz hmm dzisiaj koniec ....
Tak podczytalam staraczki 2015 .... i jedna napisala mądrą rzecz .... nie macie wrażenia ze przez chęć posiadania dzidziusia tak sie nakrecamy ze i sex traktujemy "mechanicznie " przez co może faktycznie blokada w nas powstaje ... ?
Ja osobiście się zgadzam ....
Lux co z tobą ?
Jula hop hop ?
Leze i nic nie robie .... i mi dobrze ... ;-)
Luska dla mnie bol zęba to padaczka ... miękka jestem ...wole rodzic ;-) .... a na samą myśl o dentyscie dłonie mi się pocą ;-)
Karola termin @ blisko ?ja juz hmm dzisiaj koniec ....
Tak podczytalam staraczki 2015 .... i jedna napisala mądrą rzecz .... nie macie wrażenia ze przez chęć posiadania dzidziusia tak sie nakrecamy ze i sex traktujemy "mechanicznie " przez co może faktycznie blokada w nas powstaje ... ?
Ja osobiście się zgadzam ....
Lux co z tobą ?
Jula hop hop ?
Leze i nic nie robie .... i mi dobrze ... ;-)
Dzięki dziewczyny:*
Obym tylko przezyła jeszcze te dwie nocki, a w weekend odpoczne.. Napewno bedzie nocna gimnastyka, bo mój wyposzczony po tygodniu;p Jak mam nocki to mi sie jakos nie chce, wiec w weekend trzeba nadrobic;p
Ta Luxi testuje nasza cierpliwosc;p