reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Luska dla mnie bol zęba to padaczka ... miękka jestem ...wole rodzic ;-) .... a na samą myśl o dentyscie dłonie mi się pocą ;-)

Karola termin @ blisko ?ja juz hmm dzisiaj koniec ....

Tak podczytalam staraczki 2015 .... i jedna napisala mądrą rzecz .... nie macie wrażenia ze przez chęć posiadania dzidziusia tak sie nakrecamy ze i sex traktujemy "mechanicznie " przez co może faktycznie blokada w nas powstaje ... ?
Ja osobiście się zgadzam ....

Lux co z tobą ?

Jula hop hop ?

Leze i nic nie robie .... i mi dobrze ... ;-)

Też bym tak chciała poleżeć. Ale niestety. Czekam na szefa z towarem. A on jak zwykle się nie spieszy. I znając jego przyjedzie za 5 6 i każe mi wszystko zrobić.

Luska dla mnie bol zęba to padaczka ... miękka jestem ...wole rodzic ;-) .... a na samą myśl o dentyscie dłonie mi się pocą ;-)

Karola termin @ blisko ?ja juz hmm dzisiaj koniec ....

Tak podczytalam staraczki 2015 .... i jedna napisala mądrą rzecz .... nie macie wrażenia ze przez chęć posiadania dzidziusia tak sie nakrecamy ze i sex traktujemy "mechanicznie " przez co może faktycznie blokada w nas powstaje ... ?
Ja osobiście się zgadzam ....

Lux co z tobą ?

Jula hop hop ?

Leze i nic nie robie .... i mi dobrze ... ;-)

No jeszcze 6 dni, a konkretnie 22.04. A mnie już tak ciągnie;/

Dzięki dziewczyny:*

Obym tylko przezyła jeszcze te dwie nocki, a w weekend odpoczne.. Napewno bedzie nocna gimnastyka, bo mój wyposzczony po tygodniu;p Jak mam nocki to mi sie jakos nie chce, wiec w weekend trzeba nadrobic;p

Ta Luxi testuje nasza cierpliwosc;p

Tylko sasiadow uprzedzcie ze fitnes będzie ;) bo jeszcze policje wezwa ;]

jazza: ja się zakochałam w białych michałkach :D I jeszcze kawowych i kokosowych :D Ale białe wygrywają :D Mniaaaaaaaam! Nie dziwne, że padasz wieczorami. Intensywnie w pracy masz, więc wracasz wypruta. Na szczęście weekend za pasem, więc trochę będziesz mogła odpocząć :)

limonka: beta zawsze pewna. Kciuki za ładny wynik :)

missiiss: witaj kochana! Miło, że wpadłaś :) Ty normalnie biedna jesteś, ciągle coś się przyplątuje :( Ale już niedługo, niedługo będziesz mogła wszystko doleczyć. Jaki śliczny, zgrabny brzusio masz ;D Już niedługo :D

misia: a w pracy to chwilowa sytuacja czy po prostu już cię dobija na całego? Właśnie, może jakieś zwolnienie przed zabiegiem?

moniusia: pełna owulacja przy staraniach o ciąże powinna się zakończyć powodzeniem tj. ciążą. Może być pęcherzyk dominujący, może ładnie rosnąć, ale może na przykład nie pęknąć i zrobić się torbielą, może też pęknąć, ale może się zaklinować w jajowodzie i dlatego nie dojdzie do zapłodnienia, może być też tak, że zapłodnienie było, ale zarodek się nie zagnieździł...mnóstwo opcji kochana :/ Niestety :( Progesteron sugeruje, że pęcherzyk pękł i ciałko żółte wytwarzało ten hormon. Powodzenia i endokrynologa. Poza tym testy sikane mogą wychodzić bardzo późno, więc dopóki nie masz klasycznej @ to wierzymy dalej :) Co do wizyty ok. 11 dc to pewnie chciał zobaczyć czy jest pęcherzyk dominujący, a jak pójdziesz po owulacji to będzie można zobaczyć ciałko żołte (powstaje po owulacji), chociaż ciałko żółte ponoć nie zawsze widać.

edita: dobry sposób z tą kartką między nogami ;D Mnie też przeraża głupota i nieodpowiedzialność ludzi.Jednak świadomość kobiet/dziewczyn jest bardzo mała. A wiek pierwszego współżycia jest bardzo wczesny...I koło się zamyka.

fruzka: hihihi niezła akcja z tym twoim skurczem :) Masz co wspominać :)

karola: zdrówka życzę...i ciebie dopadło :( A może to takie ciążowe przeziębienie? I @ wcale nie przyjdzie :D:D Kciuuuuuki ;) Może nocne weekendowe harce postawią cię na nogi :D:D

luska: współczuję bólu po wizycie :/ Czasem po boli bardziej niż przed :/ Trzymaj się.

anula: ja tez się zgadzam z tym, że czasem traktujemy bzykanko mechanicznie jak sie człowiek jakiś czas stara o dziecko. Mało tego, przez takie myślenie czasem mam ochotę dopiero po dniach płodnych, bo wiem, ze wtedy już i tak nic z tego :) Na szczęście nie jest to częste :D

cytrynowa: bo z tymi szefami to tak jest, że nagle chwilę przed końcem pracy jest dużo do zrobienia :/ Mam wrażenie, że oni żyją w innej strefie czasowej i u nich praca się zaczyna wtedy, kiedy powinno się ją kończyć :)

Ale było do nadrobienia! O mamo! :)
Ja po wizycie...pęcherzyki były, jeden dominujący, więc nadzieja jest. Idę pod koniec cyklu, żeby sprawdzić czy pękł. Rozmawiałam z gin o tym co będzie kolejnym krokiem w moich staraniach. No i jak się jeszcze przez jakiś czas nie będzie udawało - pomimo potwierdzonej owulacji - to będę musiała zrobić badanie drożności jajowodów. Niestety się dużo o tym naczytałam i mi się humor popsuł ;/ Musiałam sobie przetrawić wszystko.
Cieszę się, że pęcherzyki rosną, bo jeszcze kilka miesięcy temu nie było dominujących...Będzie dobrze! Wierzę w to. A jak trzeba będzie to i na zabieg drożności pójdę! ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry