reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki Weteranki...

zjola- a ty z jakiej miejscowości, bo ja tez ze śląska
Trzymam sie mocno bo mam dla kogo - może nastęnym razem ( jednak powoli godze sie z myślą, że bedziemy tylko we trójke a szkoda.....)

reklama
Gusia - Gliwice :) My też we trójkę i to bardzo wymieszaną jesteśmy. Mój syn nie jest synem mojego M i stąd decyzja o wspólnym potomstwie, chociaż wiek już mam słuszny, niestety.

Mari - ja też nie robię testów i nie mierzę tempki :no: a moje dzieciaczki miały by już przeszło rok i pół roku. Niestety stało się inaczej. Może kiedyś się uda, czego Tobie i sobie życzę.

witajcie
Zjola tulę Cię-ehhhh te wspomnienia ..;(

Mari cześć i współczuję @...

Gusia tulę..ale głowa do góry ..musimy walczyć-taki nasz los-popłacz sobie żeby żal wywalić i po @ do pracy rodacy...jaki mamy wybór?????????
ale tulę bo wiem jak jest przykro w 1szy dzień @..

Błonka jak tam Suzi w tym szpitalu????????????????????

pozdrawiam i smacznej kawusi:)

witaj mama - ja twarda jestem - nie poddam się aż mi ktoś nie powie że nie mogę mieć dziecka a do tej pory tego nie usłyszałam wiec walczę i walczyć będe

Gusia brawo!!! tak trzymać !!
ja już prawie 2 lata walczę o kolejną dzidzię i też załamania przechodziłam....ale chcemy powiększyć rodzinkę więc działamy-mimo,że wiatr w oczy i płaczę..

pamiętajcie staraczki-NIE SPOCZNIEMY NIM POCZNIEMY!!!!!!!
:):):):)

Zjola -to smacznego kochana;)

u nas juz posniegu-wszystko topnieje-piaskarka dziś juz na osiedlu u nas była więc nie bedzie slisko bo snieg był ubity ,ale teraz temp.na + to sam sie topi bez piasku..

reklama
Dziewczyny nie załamujcie się!! Trzeba wierzyć, że będzie dobrze!!!
Czemu ta @ do nas przychodzi?????????????????????????ech

Ja wczoraj upiekałm kruche rogaliki z masa makową, pychotka:)

Do góry