reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
ale mam infooooo:))))
dostałam przed chwilą mmsa od Carolii
zrobiła test 9dni przed terminem @ dla "rozgrzewki" i ma II krechy-widziałam fotkę,ale nie umiem wstawić;/
napisała,że pewnie test wadliwy bo to raczej nie możliwe...
jutro powtarza
więc trzymajmy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Carolaaa brała Clo więc może bliźniaki skoro tak wcześnie się II pokazały:)

ależ emocje;))

Carolaaa-&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

to test Caroliii
czułość 10

Załączniki

• test.jpg
    test.jpg
    6,4 KB · Wyświetleń: 61
Dzięki Mama i przepraszam za zaburzenie świąt:)))
Hahah:) Ale będzie śmiesznie...niby 7 dni po owu test powinien wyjść...ale nie wierzę...
Jest jeszzce druga możliwość...przy ostatnim monitoringu ginek powiedział,że wygląda na to,że owu z lewego jajnika była bo jest płyn a w prawym duży pęcherzyk został,który miałl zaraz peknąć...Więc albo jestem 7dni po owu z prawego albo 9 po owu z lewego:)
Albo po owu podwójnej:))))
Jutro rano siknę jeszcze raz

Carolaa nie ma sprawy-Tom wstawił bo ja nie umiem ;)
ale jazda na maxa ;) mówię Ci ,że to fasolla się uwiła-a że długo sie starasz to ciężko Ci uwierzyć :)
powtórz jutro i szyyybko daj znac bo nogami przebieram :)
baaaardzo się cieszę kochana :))!!!:)))

my zaraz kładziemy dzieci i...bedziemy działać ;)) tez chcę być w ciąży:))

Rano o 7 wstaję bo jedziemy z Ninką do lekarza to siknę,dam znać sms-em bo kompa nie włączę pewnie:)
A mój K. mówi,żebyś nie krakała tych bliźniaków:)))

Błonka,betę zrobiłabym dopiero przy drugim pozytywnym teście sikanym,inaczej nawet nie idę,szkoda czasu,nerwów i pieniędzy.
Zobaczymy jutro,mam tej samej firmy,w sumie ten sam test,Acon Ultra więc jak wyjdzie to zrobię betę,jak nie wyjdzie to okaże się,że to fałszywy alarm...
Sama nie wiem co myśleć.

Błonka w którym dniu cyklu miałaś owu po CLO i w którym robiłaś test?
Ja tak szczerze to nie wiem jak liczyć owu...miałam tak jakby 2 różne owu w jednym cyklu...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
caro ja owu niby mialam miec 16 dc, ale z usg wyszlo ze dzidzius jest mlodszy i owu sie przesunela... zdziwilo mnie to bo my sie kochalismy przed 16 dc a i tak sie udalo jakims cudem, a test robilam w 32 dc i byl taaaki bladzioch ze szok z reszta sama widzialas a ty masz ladna 2 kreske :) zrob sikacza z samego ranca jak wyjda 2 krechy lec jutro na bete!! ale ja tam juz Ci gratuluje bo wiem ze bedzie okej!!!!

Do góry