reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
ale mam infooooo:))))
dostałam przed chwilą mmsa od Carolii
zrobiła test 9dni przed terminem @ dla "rozgrzewki" i ma II krechy-widziałam fotkę,ale nie umiem wstawić;/
napisała,że pewnie test wadliwy bo to raczej nie możliwe...
jutro powtarza
więc trzymajmy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Carolaaa brała Clo więc może bliźniaki skoro tak wcześnie się II pokazały:)

ależ emocje;))

Carolaaa-&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

to test Caroliii
czułość 10

Załączniki

• test.jpg
    test.jpg
    6,4 KB · Wyświetleń: 54
Dzięki Mama i przepraszam za zaburzenie świąt:)))
Hahah:) Ale będzie śmiesznie...niby 7 dni po owu test powinien wyjść...ale nie wierzę...
Jest jeszzce druga możliwość...przy ostatnim monitoringu ginek powiedział,że wygląda na to,że owu z lewego jajnika była bo jest płyn a w prawym duży pęcherzyk został,który miałl zaraz peknąć...Więc albo jestem 7dni po owu z prawego albo 9 po owu z lewego:)
Albo po owu podwójnej:))))
Jutro rano siknę jeszcze raz

Carolaa nie ma sprawy-Tom wstawił bo ja nie umiem ;)
ale jazda na maxa ;) mówię Ci ,że to fasolla się uwiła-a że długo sie starasz to ciężko Ci uwierzyć :)
powtórz jutro i szyyybko daj znac bo nogami przebieram :)
baaaardzo się cieszę kochana :))!!!:)))

my zaraz kładziemy dzieci i...bedziemy działać ;)) tez chcę być w ciąży:))

Rano o 7 wstaję bo jedziemy z Ninką do lekarza to siknę,dam znać sms-em bo kompa nie włączę pewnie:)
A mój K. mówi,żebyś nie krakała tych bliźniaków:)))

Błonka,betę zrobiłabym dopiero przy drugim pozytywnym teście sikanym,inaczej nawet nie idę,szkoda czasu,nerwów i pieniędzy.
Zobaczymy jutro,mam tej samej firmy,w sumie ten sam test,Acon Ultra więc jak wyjdzie to zrobię betę,jak nie wyjdzie to okaże się,że to fałszywy alarm...
Sama nie wiem co myśleć.

Błonka w którym dniu cyklu miałaś owu po CLO i w którym robiłaś test?
Ja tak szczerze to nie wiem jak liczyć owu...miałam tak jakby 2 różne owu w jednym cyklu...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
caro ja owu niby mialam miec 16 dc, ale z usg wyszlo ze dzidzius jest mlodszy i owu sie przesunela... zdziwilo mnie to bo my sie kochalismy przed 16 dc a i tak sie udalo jakims cudem, a test robilam w 32 dc i byl taaaki bladzioch ze szok z reszta sama widzialas a ty masz ladna 2 kreske :) zrob sikacza z samego ranca jak wyjda 2 krechy lec jutro na bete!! ale ja tam juz Ci gratuluje bo wiem ze bedzie okej!!!!

Do góry