reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

zjola- a ty z jakiej miejscowości, bo ja tez ze śląska
Trzymam sie mocno bo mam dla kogo - może nastęnym razem ( jednak powoli godze sie z myślą, że bedziemy tylko we trójke a szkoda.....)

reklama
Gusia - Gliwice :) My też we trójkę i to bardzo wymieszaną jesteśmy. Mój syn nie jest synem mojego M i stąd decyzja o wspólnym potomstwie, chociaż wiek już mam słuszny, niestety.

Mari - ja też nie robię testów i nie mierzę tempki :no: a moje dzieciaczki miały by już przeszło rok i pół roku. Niestety stało się inaczej. Może kiedyś się uda, czego Tobie i sobie życzę.

witajcie
Zjola tulę Cię-ehhhh te wspomnienia ..;(

Mari cześć i współczuję @...

Gusia tulę..ale głowa do góry ..musimy walczyć-taki nasz los-popłacz sobie żeby żal wywalić i po @ do pracy rodacy...jaki mamy wybór?????????
ale tulę bo wiem jak jest przykro w 1szy dzień @..

Błonka jak tam Suzi w tym szpitalu????????????????????

pozdrawiam i smacznej kawusi:)

witaj mama - ja twarda jestem - nie poddam się aż mi ktoś nie powie że nie mogę mieć dziecka a do tej pory tego nie usłyszałam wiec walczę i walczyć będe

Gusia brawo!!! tak trzymać !!
ja już prawie 2 lata walczę o kolejną dzidzię i też załamania przechodziłam....ale chcemy powiększyć rodzinkę więc działamy-mimo,że wiatr w oczy i płaczę..

pamiętajcie staraczki-NIE SPOCZNIEMY NIM POCZNIEMY!!!!!!!
:):):):)

Zjola -to smacznego kochana;)

u nas juz posniegu-wszystko topnieje-piaskarka dziś juz na osiedlu u nas była więc nie bedzie slisko bo snieg był ubity ,ale teraz temp.na + to sam sie topi bez piasku..

reklama
Dziewczyny nie załamujcie się!! Trzeba wierzyć, że będzie dobrze!!!
Czemu ta @ do nas przychodzi?????????????????????????ech

Ja wczoraj upiekałm kruche rogaliki z masa makową, pychotka:)

Do góry