reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Carola tulę mocno ;-);-);-),kurka wodna może coś się wyklaruje jeszcze?:crazy:i dobrze ,że mąż cały :tak:
mama05 to faktycznie atmosfera napięta,nie lubię takich co to nos zadarty noszą....najgorsze takie awansowane żdzi.....które myślą ,że wszystkie rozumy pozjadały......
Gusia witaj

ja tydzień staranek mam :-) jestem już wykąpana ,wypachniona i czekam aż mój M się zbierze do spania ...jak na razie mogę mu tylko kusą piżamką paradować po domu :rofl2::rofl2::rofl2:
u nas pierwszy śnieg pada ...jutro wstawiam bigos do gotowania ,czas najwyższy:sorry2:

Witam porannie dziś 36dc, i czekam na rozwój wydarzeń. MAM tylko nadzieje, że mnie nie zaleje w Wigilie. BO jak mówią co w WiGilie to przez cały rok. To już 19 cykl .....

Zuzanka - &&&& za owocne staranka

Cześć babeczki :)

Czytam i czytam i czytam i czytam ...

Wikulaa - to znaczy, że obie się będziemy strać w przyszłym roku.

Mama - co by nie mówić, dobrze, że @ w końcu przylazła i nie blokuje kolejnego cyklu.

Tymonka - skąd takie informacje, ze wszystkie zaciążymy w przyszłym roku? U wróżki byłaś czy co?

Carol - a w czym Ci ta trzydziestka przeszkadza? Ja mam po czterdziestce i mam chrapkę na dziecko :) Aha i kciuki za ten cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Suzi - rybko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Zuzanko - kciuki za twoje staranka naturalne, bądź adopcyjne, jakie tylko chcesz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Błonka - i na jaką cholerę ja się pytam, lekarka napędziła Ci tyle strachu? Bardzo się cieszę, że wszystko ok i serducho pięknie bije, jupi!!!

Kwiatuszku - kiecka!!! No, no, no ...

No i na razie muszę znikać cdn :)

hej dziewczyny

zjola dzięki :-) masz bardzo dobre podejście do wieku ,ja już luzem podchodzę do staranek i mówię co będzie to będzie wiek nie gra roli jeśli tylko spełnię się w roli matki :-)

ja już dzisiaj nastawiłam bigosik i ciasteczka będę piec po południu :-p
a teraz spijam kawusię

No dobra. Zjola come back :)

Witajcie nowe staraczki weteranki :)

Mama - a te lale są takie nie do zniesienia? Szkoda pracy :(

Carol - dobrze, ze mąż cały i zdrowy :) A my na święta mamy - 5 000 :( Kciuki za rozmowę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, no i wierzę, ze wyciągniecie się z finansowego dołka :tak:

Cześć Zuzanko :) Kichać wiek, co ma być to bedzie. Ja tam się staro nie czuję i podobno nie wyglądam na swój wiek. Ostatnio koledzy mojego syna stwierdzili, że pochodzi z patologicznej rodziny, bo go musiałam urodzić chyba jak miałam 10 lat :-D

Buźka dla wszystkich :)

Hej wszystkim.
U mnie się posypało,wszystko jak leci ale oszczędzę Wam szczegółów.
Znikam na trochę,wrócę jak będę mogła.
Życzę Wam WESOŁYCH ŚWIĄT i SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU:)
Oby były lepsze niż u mnie:)
Buziaki

zjola ja wlasnie nie wiem.. ale potem pani doktor powiedziala ze chciala mnie wstrzymac troszke i nie nakrecac bo jestesmy po przezyciach i zeby potem bólu wielkiego nie bylo... no ale mowi ze wszystko jest w pozadku :) i teraz mozna sie cieszyc hehe

reklama
Do góry