reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
jesteśmy z powrotem..
nie było tak źle jak na fakt ,że 5 dzieci w domu;))

Carola,Kwiatek dzięki..

Carola- jak to??? przecież miałas jakąś kaskę nadprogramową mieć...nie wyszło???
kurka nie fajnie;/

Kasy dodatkowej nie będzie,ktoś nie dotrzymał słowa...najgorsze jest to,że jeszcze muszę jednej osobie się tłumaczyć:( Nie wiem jak to zrobić.
Ja wczoraj nie wiedząc,że tej kasy nie będzie wydałam prawie 1000zł...sukienki,spodnie,buty dla dziewczyn....
Jestem głupia jak but...teraz zostalismy bez pieniędzy,nawet to 80zł się skurczyło...właśnie wydałam 13zł...
Wyć mi się chce...
Rozmowa przełożona na jutro.Dzwonili niedawno,szef nie dojechał:(

Witam. w Koncu w domu. Mam pytanie jutro ide do dentysty wyrwać zęba, czy mogę wziąść znieczulenie jak sytuacja nie pewna, Czy w razie czego moze to zaszkodzić.
Zycze miłego wieczoru.
Mama trzymam kciuki za jutro. Powodzenia\

Carolinee - przykro mi, ale niestety polegać zazwyczaj można tylko na sobie.

Ostatnia edycja:
Gusia poproś z znieczulenie takie jak siędaje kobietom w ciąży-ja takie dostałam jak leczyłam zęba w ciąży z Zuzą..
i dzięki za &&

Carola bardzo mi przykro,że u Was taka sytuacja:(((

reklama
Do góry