reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

Ja zobacze co dziś mi gin powie... jak stwierdzi że nie ma sensu robić to nie zrobię a jak nic nie powie to zrobie w czwartek ( i ile szanowna koleżanka nie zawita wcześniej)

reklama
Ja zatestuję w sobotę, chyba że wcześniej dostanę plamienia. Taka już moja uroda, jak plamię przed @, to wiem, że na bank przyjdzie franca jedna!

Suzi - mówisz, że to działa? Dotknąć pępka? Zaraz, zaraz ale czyjego? Swojego, czy ciężarówki?

Ewcia - brzmi strasznie dwuznacznie. Dobrze, że my kobitki jesteśmy :) Ja @ oddam nawet i na zawsze a co mi tam. Byle tylko jeszcze jeden dzieć się pojawił i to mi wystarczy :)

Hehehehe no jasne że ciężarówki :-D
Serio ja piłam z kubka bratowej ,co chwile kazałam wystawiać brzuchol z pępkiem:-D
A na innym forum odstawiałam cos w formie zaklinania @ i się udało:-D
A tak serio to pewnie psychika odpuścila:tak:

Najgorsze, że u mnie sam pozytywny test i brak @, to jeszcze nie wszystko. Jak tu poczarować, żeby nie poronić?

Jak na razie liczę na to, ze do trzech razy sztuka, chociaż wiem, że z tym różnie bywa. Mój M na pewno nie będzie chciał się już starać gdyby za 3 -im razem nie wyszło. Powiedział, że to ostatni raz i na więcej nie ma sił.

SUZI KIEDY MASZ TERMIN @ ??

uu cholerka caps mis ie wlaczyl sorryyyy
Ewcia wlaśnie nie wiem;/ jak brałam clo (w przed ostatnim cyklu 3-7dc) to test wyszedł mi dodatni w 27dniu a od 25 mialam plamienie. Teraz nie byłam na podglądzie to nie wiem kiedy była owulka

Najgorsze, że u mnie sam pozytywny test i brak @, to jeszcze nie wszystko. Jak tu poczarować, żeby nie poronić?
No to jest nas więcej. Mam ten sam problem;/ trzba zmienić treść zaklinania :)

reklama
suzi to czekasz w sumie do kiedy??

ja w srode mam dostac...cycki mnie bola,nawet moj sie przytulic nie moze...ja mam co 30dni @..

dobra zmykam na godzinke,bo synek bedzie ogladal carsy 2 na kompie...

Do góry