reklama
suzi1
Kocham Cię synuś
Suzi - mówisz, że to działa? Dotknąć pępka? Zaraz, zaraz ale czyjego? Swojego, czy ciężarówki?
Ewcia - brzmi strasznie dwuznacznie. Dobrze, że my kobitki jesteśmy Ja @ oddam nawet i na zawsze a co mi tam. Byle tylko jeszcze jeden dzieć się pojawił i to mi wystarczy
Hehehehe no jasne że ciężarówki
Serio ja piłam z kubka bratowej ,co chwile kazałam wystawiać brzuchol z pępkiem
A na innym forum odstawiałam cos w formie zaklinania @ i się udało
A tak serio to pewnie psychika odpuścila
E
Ewcia81
Gość
SUZI KIEDY MASZ TERMIN @ ??
uu cholerka caps mis ie wlaczyl sorryyyy
E
Ewcia81
Gość
zjola i to jest pytanie....
Jak na razie liczę na to, ze do trzech razy sztuka, chociaż wiem, że z tym różnie bywa. Mój M na pewno nie będzie chciał się już starać gdyby za 3 -im razem nie wyszło. Powiedział, że to ostatni raz i na więcej nie ma sił.
dorota_b
Fanka BB :)
zioja a Luteine bierzesz ?
suzi1
Kocham Cię synuś
Ewcia wlaśnie nie wiem;/ jak brałam clo (w przed ostatnim cyklu 3-7dc) to test wyszedł mi dodatni w 27dniu a od 25 mialam plamienie. Teraz nie byłam na podglądzie to nie wiem kiedy była owulkaSUZI KIEDY MASZ TERMIN @ ??
No to jest nas więcej. Mam ten sam problem;/ trzba zmienić treść zaklinaniaNajgorsze, że u mnie sam pozytywny test i brak @, to jeszcze nie wszystko. Jak tu poczarować, żeby nie poronić?
reklama
E
Ewcia81
Gość
suzi to czekasz w sumie do kiedy??
ja w srode mam dostac...cycki mnie bola,nawet moj sie przytulic nie moze...ja mam co 30dni @..
dobra zmykam na godzinke,bo synek bedzie ogladal carsy 2 na kompie...
ja w srode mam dostac...cycki mnie bola,nawet moj sie przytulic nie moze...ja mam co 30dni @..
dobra zmykam na godzinke,bo synek bedzie ogladal carsy 2 na kompie...
Podziel się: