reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

witam się piątkowo u mnie słońce swieci
ale ja dzisiaj źle się czuję brzuch mocno boli i jajniki ciągną że czasem muszę sie wpół zgiąć i przeczekać żeby minęło

dziewczyny Kindze chodziło o to że to usłyszeć od ginka to jakby dostać w twarz bo tym bardziej że jest u ciebie dorota wsio dobrze i wyniki ok
wierz mi wiem co piszę bo od pierwszego ginka ułyszałam po 3miesięcznej kuracji clo i bez podglądów i zastrzyków na pękanie że zostało mi tylko in vitro
jakbym dostała w twarz jak wyszłam to się popłakałam

i co zły specjalista czasem jak pisze jedna wyżej koleżanka udaje się i musimy się tego trzymać

kahaka też to mówię zachodzisz tylko nie utrzymujesz ciąży a to inny problem

reklama
dziewczyny, nie odbieram tego jak byśmy dostali w twarz od lekarza, a pomysł z IUI nam się podoba, ile można czekać i się starać 3 i pół roku to za mało.. niektórzy po roku jadą na IUI, bo nie mają siły walczyć

a koszty? jak to u was wygląda?

tymonka chodziło mi o to że to smutne... IUI to dla wielu par ostateczność już.

Ostatecznosc to IVF a wiem co mowie, bo jestem na ostatnim etapie juz

Sorbus piekne i pocieszajace historie, wielkie dzieki za nie

dorota jak nie placisz za to IUI to rob, nawet sie nie zastanawiaj

lopop kahaka czesc!!! kahaka oszczedzaj sie teraz i rozpieszczaj
lopop ja tez dostalam prosto w ryj info ze tylko IVF:crazy:

A mi ginek powiedział:ogólnie to wygląda tak,że nic tylko rodzić....tylko zajść w ciążę nie mogę:(
A jak idiotka byłam dawcą komórek...teraz sama pewnie będę potrzebować...

oliwkakarolina nie mow tak, jak robisz dobro, to ono wroci do Ciebie, pomoglas jednej parze, bo maja dzieciatko, to wroci to do Ciebie, tylko fasolka sama wybierze sobie czas

mama gdzie jestes?????? W pracy znow????????????

dziewczyny Kindze chodziło o to że to usłyszeć od ginka to jakby dostać w twarz bo tym bardziej że jest u ciebie dorota wsio dobrze i wyniki ok
wierz mi wiem co piszę bo od pierwszego ginka ułyszałam po 3miesięcznej kuracji clo i bez podglądów i zastrzyków na pękanie że zostało mi tylko in vitro
jakbym dostała w twarz jak wyszłam to się popłakałam
lopop dziekuje kochana że Ty zrozumiałaś.
Dziwczyny źle odebrały to co napisałam widocznie.
Ja też nie widzę nic złego w iui. nie o to mi chodziło:no:
:sorry2:

hejka wam

Ale zescie sie tu rozisala,,widze,ze tu lepiej idzie teraz wena pisania niz na grupie..

Ja zaraz do sadu jade,mam dzisiaj sprawe o ubezwlasnowolnienie mojej babci...masakra..a musze pokserowac papiery,,wnioski o umorzenie sprawy itp...
a potem wyrejestrowac auto bo sprzedalam....za grosze,bo rozwalone...
no i zus,bo musze miec zasw o wysokosci renty babci...niecierpie papierologiii...
aa i jeszce na raty rozlozyc ogrzewanie 1700zł....wowwww

taa a teraz poczytam troche...bom nie w temacie...

kasia piekne dzidzia.....super....:-)

a moj wczoraj ni z tad ni z owat wyskoczyl,,kochanie urodx mi dziecko proszę..myślałam,ze sie rozpłacze.....:-(

Ja też nie widzę nic złego w IUI ani w IVF, ale w przypadku Doroty chodzi mi o to, że w zasadzie nie ma powodu do IUI. No, ale jeśli ma możliwość zrobić na NFZ to warto spróbować.
oliwka, głupoty gadasz! Uważam podobnie jak amalfi - wróci do Ciebie Twoje dobro, tylko w odpowiednim czasie.

reklama
:) Mam nadzieję,że tak będzie.
Ewcia współczucia,ja właśnie wylazłam z sądu a byłam tylko w sekretariacie i mam dosyć.

Do góry