reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Witam w ten sobotnio weekendowy (nie dla mnie- bo weekend mam tylko we wtorki) sloneczny i mrozny poranek:) Bosz dzis znow na 11 do pracy :(

Karla01 Witam ja cie chyba przeoczylam wczesniej, wiec witam nowa staraczke weteranke :)
Nagapalma serwatka jest super smaczna, chociaz ja zawsze sobie kupuje taka smakowa.. najlepsza jest porzeczkowa i jablko-mango :)
Blonka przykro mi!!!! Bardzo mi przykro!! Ale dobrze ze sie nie poddajesz i walczysz dalej!!!1
Wikulaa ja mam ochote na jakiegos drina zubrowka i soczek jablkowy albo jakies winko... ale niestety 21dc.. i boje sie zaryzykowac, chociaz wiem ze nic nie ma ale jednak...
Silene witaj :)

Ale cos dzisiaj nie bylo nadrabianaia za duzo..

reklama
witaj silene - widzę, że masz juz córcię :) gratuluję i zyczę owocnych i szybkich starań :)

wikula - szkoda, że dopiero teraz doczytałam o tym drinie, jawczoraj piłam pinacoladę, jak bym wiedziała, że też chcesz, to bym Ci DHL-em posłała :-)

błoneczko - biorę z Ciebie przykład i będę nastawiona teraz bardziej optymistycznie, super kobitka zCiebie, tak trzymaj :tak:;-)

caroline - wstałaś już ???:confused:

ewcia - kawka czeka ?:happy2:

kahaka - czyli po mału już zakupy zaczynasz dla maluszka robić ;-)

Moje drogie panie, doszłam do wniosku, że skoro zaszłam w ciążę, to jeden jajowód muszę miec zdrowy i bez większych zrostów i nie jest to fuks żadne, tylko normalna rzecz. Obawiam się tylko, że to będzie lewy jajowód- ten zdrowy, bo to własnie zniego mam bardzo zadko owulke, najczęściej z prawego, tak jak teraz. Ale w takim razie, skoro jeden jest zdrowy, to poczekamy na pierwsza lepszą owulę z lewgeo ( mam nadzieje, że nie rok :-D:szok:) i podziałamy :) taki olan mam :))

nagapalma mam córeczkę i dwóch synów..dzięki mam nadzieję,że nam się uda tym razem:-)

wikulaa ja właśnie też zabieram sie do prasowania i zabrać się nie mogę a żelazko mnie woła już od wczoraj:laugh2:

Ewcia ja kurcze rano zawsze mam taki młyn że nie dałabym rady jeszcze z prasowaniem bo cała trójca do szkoły,a wieczorkiem to zadania domowe,kąpanie czytanie bajek także zawsze wyprasuję i mam z głowy.

Kochane mam do Was takie pytanie,bo nie wiem już♦ sama co myśleć....
12 dni temu miałam podany pregnyl 10000j,2 dni pozniej środa iui i dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam elektornicznego testa clearblue,który pokazał napis ciąża.......
Boję się cieszyć,czy przypadkiem nie jest to pozostałość po pregnylu...Czy 12 dni po może się jeszcze utrzymywać w organizmie??
A niestety na bete nie mogę iść bo mieszkam w nl i tutaj przed terminem @,mnie nie przyjmą.....
A boję się,bo pobolewa mnie brzuch jak na @-zaczynam juz powoli wariować:(
Dodam,że specjalnie nie zrobiłam testu z porannego moczu tylko pózniejszego.
Proszę powiedzcie co myślicie na ten temat:)

reklama
bunka - niestety pregnyl może się utrzymać do 14 dni, ale wątpię w to.... Mam nadzieję, ze to jednak ciąża! Proszę Cię daj znać co i jak!

a ja zabieram się za to prasowanie...

Do góry