reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Czesc Staraczki!
Sa nowe dzidzie? Z tego co Was podczytuje to Kahaka i suzi oczekują...
Kakaha - jestem w szoku! To juz 20 tydzien! Ale ten czas leci! Jeszcze troszke i bedziesz tulila swoje bejbi! Wiesz juz czy chlopiec czy dziewczynka?
Suzi - tym razem sie uda, prawda? :)
Trzymam kciuki za reszte z Was, sama łudząc się bezskutecznie co miesiąc, że tym razem piersi bolą ciążowo, okres jednak nie przyjdzie itd................

reklama
Ja tez juz sie zegnam.. a tak mi sie nie chce isc do pracy ze masakiera :( Glowa mne boli i wogole mam lenia :( No nic zycze milego dnia lasencje!!!

Hej hej
Kora, ale Cię dawno nie było!!!! No u mnie leci 21 tydzień, chociaż mi się ciągnie okropnie. Tylko cudze ciąże szybko lecą. Nie wiem jeszcze kto tam siedzi, we wtorek mam usg. A jak u Ciebie?
Błonka, &&&&&&&&&&&&&&
Ewciu, w 21 dc to możesz co najwyżej prolaktynę zrobić, a jeśli jesteś już po owu to i progesteron.
karla, witaj, napisz coś więcej o sobie. Zaraz na 28dni zobaczę co u Ciebie.

Do mnie zaraz przyjdzie koleżanka.

Hej hej
.
karla, witaj, napisz coś więcej o sobie. Zaraz na 28dni zobaczę co u Ciebie.

Tak więc ja (21l.) i mój M (30l.) staramy się już 2 lata o dzidziusia.
Ja mam za wysoką prolaktynę i za niski progesteron, biorę od sierpnia bromergon i luteinę.
Czekam na wyniki posiewu z kan. szyjki macicy do przyszłego tyg, a także na wyniki nasienia.
W czerwcu tego roku udało się zaskoczyć jednak w 7t ciąża obumarła.
14 listopada mam kolejną wizytę u lekarza, i czeka mnie hsg i laparoskopia.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie starające się !

Karla,hej,widzę,że masz podobny problem.Ja też mam wysoką prolaktynę.Ale tylko po obciążeniu.Łykam Bromergon,jak się czujesz po lekach?

dzien dobry dziewczynki porannie
Witam sie pierwsza,,bez kawy jeszcze...
Zaraz Mata do skzoł zaprowadze i wtedy kawe sobie do BB zapodam...

U mnie leje,,,,grrr

Carola o masz,bez kłótni?? hmm,,bo u mnie to wynika wszystko z kłótni..ale pamietaj trzeba rozmawiac...
palemko dokłądnie....
mamita zwolnij troszke..
karla witaj..

suzi mnie nie widziałaś??hmmm no co ty...jestem cały czas,,przegapiałas mnie:rofl2::szok:
To kochana najmocniej przepraszam :zawstydzona/y::*

Czesc Staraczki!
Sa nowe dzidzie? Z tego co Was podczytuje to Kahaka i suzi oczekują...
Kakaha - jestem w szoku! To juz 20 tydzien! Ale ten czas leci! Jeszcze troszke i bedziesz tulila swoje bejbi! Wiesz juz czy chlopiec czy dziewczynka?
Suzi - tym razem sie uda, prawda? :)
Trzymam kciuki za reszte z Was, sama łudząc się bezskutecznie co miesiąc, że tym razem piersi bolą ciążowo, okres jednak nie przyjdzie itd................
Kochana mam nadzieje że tym razem będzie wszystko ok:-) Czekam na wizytę jak na zbawienie:-D

reklama
Hej hej
Kora, ale Cię dawno nie było!!!! No u mnie leci 21 tydzień, chociaż mi się ciągnie okropnie. Tylko cudze ciąże szybko lecą. Nie wiem jeszcze kto tam siedzi, we wtorek mam usg. A jak u Ciebie?

U mnie jak zwykle. Po cichutku licze, ze wpadniemy. M juz sie nastawil, ze nic z tego i ze nie chcemy, a mi sie raz chce, raz nie i tak trwamy, nie zabezpieczamy sie, ale i nie staramy sie specjalnie (zadnych temperatur, testow itd). No i ja jakos co miesiac czekam, ze @ nie przyjdzie, czuwam czy piersi bola bardziej czy mniej, czy to moze ciaza, ale za kazdym razem nic z tego... a miesiace mijają...
A poza tym wszystko pieknie cacy. Corcia rosnie, my z M szczesliwi i zakochani - czego chciec wiecej :)

Czasem Was podczytuje...
Trzymam za Was kciuki!

Do góry