reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

dzisiaj w pracy przyjechały panie które reprezentują prywatna klinikę w gdańsku
wpisowe 30 złotych i dostajesz kartę i masz zniżkę na leczenie aż 15 %- 20% na lekarzch specjalistach i tak naciągają bo skoro w chojnicach jest specjalista niby za 100 zł a tam za 70 za wizytę dolicz dojazd to koszt ten sam wychodzi jak już to by mi chodziło o wykupienie pakietu że masz za darmo
co myślicie o tym???? spotkałyście się z takim czymś

JA się nigdy z czymś takim nie spotkałam...ale myślę, że warto dokładnie zapoznać się z calą ofertą (zobaczyć też jacy lekarze tam pracują), przeliczyć, przeanalizować i może warto:)

reklama
Pewnie kochane macie rację, to ta pogoda tak na mnie dziala :wściekła/y:
Tymonka kochana może zostań w domku i napij się winka? albo zaproś do siebie koleżankę:tak: i razem sie napijcie
Lopciu ja bym sprawdziła tą placówkę, bo tak jak pisze dobrze aby dużo bylo za darmo. Ja mam taki pakiet z pracy i bardzo często mi ratuje portfel :tak:

Pewnie kochane macie rację, to ta pogoda tak na mnie dziala :wściekła/y:
Tymonka kochana może zostań w domku i napij się winka? albo zaproś do siebie koleżankę:tak: i razem sie napijcie
Lopciu ja bym sprawdziła tą placówkę, bo tak jak pisze dobrze aby dużo bylo za darmo. Ja mam taki pakiet z pracy i bardzo często mi ratuje portfel :tak:
u mnie właśnie pada:(
ale tam tylko za darmo jest morfologia, ob, mocz grupa krwi - właściwie tylko podstawowe a specjalistyczne musisz płacić
tylko że ja tam muszę dojechać licz 120 km żeby było na miejscu to bym się zastanowiła
a w mojej przychodni są super lekarze co skierowanie dają naprawdę na dużo rzeczy

wikula- przepraszam, myslałam, że tylko o zrosty chodziło. A co do hsg - to czemu takie bolesne ? Lekarka powiedziała mi, że dostanę czopek tramal i coś tam na rozluznienie.

Aha dzięki wszystkim za wsparcie, może za bardzo się przejęłam. Ale jak lekarka mówi, że to, że zaszłam to był "fuks" i że większosc kobiet , które starają się ponad dwa lata pierwszą ciążę oraz często druga poraniają, jakoś nie nastawiło mnie to optymistycznie.
Ja juz jedno straciłam i nie chce czekac na statę drugiego - statystycznie:confused:

Was laparo nie przeraża, ale mnie bardzo, bo ja juz miałam raz operacje na brzuszku i do dziś cierpię, mogę miec poprsotu tendencję do zrostów po każdym otwarciu jamy brzusznej i z tego wynika mój strach.

nagaplama - jeżeli masz tendencję do zrostów to tymbardziej powinnaś zdecydować się na laparo!
Ja tez przed hsg dostałam jakiegoś czopka, ale badanie mnie strasznie bolał i potem też cierpiałam, ale oczywiście da sie to przeżyć, w żadnym wypadku nie chcę Cię straszyć. Chciałam tylko powiedzieć, że ja gorzej wspominam hsg niż laparo...
a i nie masz mnie za co przepraszać!
jeszcze jedno podoba mi się u Twojej ginki, że ma plan działania, konkretny!
mam jednak nadzieję, że te wszystkie badania nie będą Ci potrzebna, że zdarzy sie cud i szybko zjadziesz w ciążę!

Wikula - dziękuję , ja też mam taką nadzieję, od dziś mam plan "atak na męża", moja ginka ma plan działania, ale ja mam swój i mam nadzieje, że mój okaze się lepszy;)
Na laparo miałam isc w maju i tak się wystraszyłam, że zaszłam hehe, więc może i w tym wypadku stres na mnie podziała.

suzi, cześć! Głowa do góry:tak: a jak tam, miałaś już usg genetyczne?
palemko, trzeba strach przezwyciężyć, bo nagroda jest tego warta.
tymonka, nie smuć się, jutro będzie lepiej!!!!

reklama
Do góry