reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Błonka - witaj w klubie. Ja mam linię kredytową zadłużoną na 4000 i za ch ... erę spłacić nie możemy, bo wiecznie jakieś nadprogramowe wydatki! Trudno, trzeba chodzić w butach z zeszłego roku. Dobrze, że noga mi już nie rośnie, hihi. A poza tym wydajemy masę forsy na badania :szok:. M śmiał się ostatnio, że to było najdroższe (no wiecie, co:-D) w jego życiu, an co pani w rejestracji odparła, ze za przyjemności trzeba płacić. Za tą przyjemność 240 zł a za wizytę w przyszłym tygodniu 160, więc żegnajcie wyprzedaże :-(

reklama
jesli chodzi o kredyt mamy 25000 do splaty, na karcie minus 4000 a na kredytowce 1000 ;p kredytowke splacamy co miesiac z wyplaty i potem z niej na zycie biore hehe ;p no ladnie... ale jak z tego wyjsc? normalnie az mnie cos sciska jak pomysle ile pieniedzy musze komus oddac ale co zrobic?

My niedawno spłaciliśmy skarbówkę, bo M miał potknięcie w swojej firmie i chociaż wygrał sprawę sądową z firmą, która mu nie zapłaciła, to skarbówka i ZUS już wyciągały łapy po swoje należności. Komornik powiedział, ze nie może ściągnąć należnej nam kasy a my w kosmos wypieprzyliśmy 20 tysięcy:szok:

zamowilam kablowke i internet z tp.... przyjechali technicy montuja to po czym sie dowiaduje ze bede to miala za tydzien bo urzadzenie ktore mi umozliwi korzystanie z kabla bedzie za tydzien poczta kurierska.. rozpie rdala mnie to.... jak sie wkurzylammmmmm oszukali mnie !! mialo byc do 3 dni roboczych gotowe.... pani w centrali mowi ze to przez to ze maja zmiany systemu ale co mnie to obchodzi? nie dostalam takiej informacji.... ciekawe od kiedy zaczna liczyc rachunek wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

reklama
Do góry