reklama
E
EEnil
Gość
Eee tam,nie będę z siebie wariata robić
Ginek nadal nie odbiera,nie wiem co się dzieje,zaraz mąż wróci to podjadę tam.
Zrobiłam pyszny obiad i objadłam się...ciekawe gdzie zmieszczę deser
Ginek nadal nie odbiera,nie wiem co się dzieje,zaraz mąż wróci to podjadę tam.
Zrobiłam pyszny obiad i objadłam się...ciekawe gdzie zmieszczę deser
E
EEnil
Gość
Też mam rosół,jeszcze się gotuje.Z makaronem i druga wersja to kluski lane
Pieczeń z fetą jak poprzednio,ziemniaki i kapusta czerwona.
Na deser babeczki czekoladowe i zrobię koktajl truskawkowy ale to chyba już na podwieczorek bo ledwo siedzę
Pieczeń z fetą jak poprzednio,ziemniaki i kapusta czerwona.
Na deser babeczki czekoladowe i zrobię koktajl truskawkowy ale to chyba już na podwieczorek bo ledwo siedzę
E
EEnil
Gość
A ja miałam zamrożone truskawki z lata
Byłam u ginka bo nikt telefonu nie odbiera i okazało się,że gabinet nieczynny do 16-go.
Zrobiłam test,I kreska więc pewnie znowu mam torbiel.
Byłam u ginka bo nikt telefonu nie odbiera i okazało się,że gabinet nieczynny do 16-go.
Zrobiłam test,I kreska więc pewnie znowu mam torbiel.
jeera86
Fanka BB :)
Witam
Oj troszku mnie nie bylo... ale widze ze nikt nie tesknil A u mnie po staremu.. praca dom praca dom... Kurcze wiecie co... nie wiem dlaczego, ale ten rok 2011 jakis pechowy.. nie ma tygodnia aby ktos znajomy nie wyladowal w szüitalu.. juz chyba 8 osob..
Te co jeszcze czekaja na @ to ja Fasolinek zycze!!
Oj troszku mnie nie bylo... ale widze ze nikt nie tesknil A u mnie po staremu.. praca dom praca dom... Kurcze wiecie co... nie wiem dlaczego, ale ten rok 2011 jakis pechowy.. nie ma tygodnia aby ktos znajomy nie wyladowal w szüitalu.. juz chyba 8 osob..
Te co jeszcze czekaja na @ to ja Fasolinek zycze!!
reklama
jeera86
Fanka BB :)
hahaha poczynilamm pierwszy krok .. kupilam testy owu na allegro... no co jeszcze tego cuda nie mialam wiec nawet jak nic z tego nie wyjdzie to nic. No i w listopadzie M idzie na badania i ja tez.. I mysle o jakiejs zdrowej diecie.. bo znow przytylamjeera wszyscy tesnilismy tyle nas tu jest ze nie nadazam ;p
a jak tam sprawy starankowe???
Podziel się: