reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

jaaa jak nie wyjdzie mi teraz 2 krecha na tescie za tydzien to chce ta diete kopenhaska ;p czy jak to sie tam nazywa :) chcialabym troche zrzucic tez, m mowi ze mu odpowiada ale oni zaawsze tak mowia.. :)

reklama
No ja wlasnie nie chce takiej diety jak ja nazwac tematycznej.. kopenhaska, kapusciana dukan to nir dla mnie... jednak wole mniej i z glowa... no i wiecej ruchu chociaz w pracy mam niezly wycisk.. ale jak z M przyjdziemy do domu to jemy obiadokoloacje w granicach 21 wiec trzeba przestac i na noc cos bialkowego wszymac a nie weglowodany :)

no w sumie tak, ale ja juz stosowalam diete "malo czesto i duzo ruchu i schudlam pol kilo w 3 tygodnie ;/ na mnie to nie dziala musze czegos drastycznego sprobowac.. z reszta ja jem malo ale czesto a ruszac sie ruszam w domu przy sprzataniu gotowaniu itp.. teraz do pracy pojde to ogranicze ruch... za biurkiem bede siedziec

No ja ma tak... jem do 1500 cal i 5 posilkow dziennie z czego do poludnia w nieznaczny sposob przewazaja weglowodany nad bialkami a przed ostatni posilki to przewaga bialka a kolacja tylko bialkowa no i kilogram w ciagu tygodnia ubywa... tylko tak trudnio zaczac :=)

caroline - i tu tez Cię znalazłam :baffled: , błonka ma racje, nowy cykl, nowe nadzieje :tak:

Ja mam dziś 2 d.c. i też już się cieszę:) cały czas zastanawiam się czy podejsc w tym cyklu do IuI czy jeszcze ostatni raz spróbować naturalnie, ale intensywnie:-D:-D:-D;-)
We srode mam wizyte w Provicie u mojej gin, więc może ona mi coś doradzi

błonka - dzięki za info ;)

w temacie diet się nie wypowiem, bo ja szczypior jestem i moge zjhesc konia z kopytami i jeszcze słonia z trąbą i nawet grama nie przytyje:no: yy ani grama :-( a bym chciala troszkę ciałka więcej :tak:

Ale za to moja sis jest 4 miesiąc na Dukanie i schudła 20 kg wyglada extra :tak: teraz ;)

mnie tez tak zawsze jest.. @ moze sie spozniac kilka dni.. zrobie testa i przychodzi w ciagu kilku godzin. Ja tez trzymam &&&& za nastepny cykl!! Kiedys musi nam sie wszystkim udac!!!

reklama
Do góry