reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Tymonka...dół lekki,jakoś w pierwszym momencie mnie wzięło a teraz już lepiej...Czekam na @

Ewcia,hej,mały lepiej?
Wpadnij do mnie po weekendzie,na kawkę,obejrzysz moje wyremontowane progi:)

reklama
Hej,
Ewcia, w pracy zareagowali ok. Właśnie przed chwilą dyr do mnie dzwoniła i była baaaardzo miła. Muszę dziś zanieść zwolnienie.
tymonka, ja sobie optymistycznie zakładałam, że popracuję 1 semestr, a tu się nie da.
Caroline, główka do góry :tak: uda się, uda!
mmm, ja też chcę Cię obejrzeć!

Ewcia - no widzisz jaki młody dzielny :)

Kahaka - na szczęście są możliwości i można przeciwdziałać temu twardnieniu. Uszy do góry.

Suzi - buźka :)

Tymonka - ja zachodzę tylko, że ciąże obumierają :( Może badania znajdą przyczynę. Jeszcze tylko 3 tygodnie i wszystkiego się dowiemy.
Ale nadal myślę pozytywnie :tak:

Mmm - kciuki za małżonka &&&. Hotel bajka! Rozwalają mnie te sufity!
Piszesz o roladkach a ja przed śniadaniem i w brzuszku mi burczy :-:)szok:

Amalfi - ło matko, ten tort to cudo!

Babki wklejam link do pośmiacia. Jak to wczoraj czytałam, to myślałam, że umrę ze śmiechu Jak dać kotu tabletkę

zjola no ten jeden ma 21 mm, jutro zastrzyk z ovitrelle a w piatek o 20 mam miec inseminacje... nie wiem jak to sie stalo ze sie zapadl nic nie czulam... endometrium mam 11 mm.. chyba ok? takie juz moze byc? ostatnio mialam male podobno tylko 6 albo 7..

hej ja tylko na chwilę bo zaraz jadę do kielc
M miał dzić drugi zabieg, jeszcze oprócz tego czeka go trzeci (chyba jutro) a potem jeszcze operacja, moje biedactwo :(

tymonko ja byłam w krakowie tysiące razy ale na kazimierzu jeszcze nigdy (aż wstyd się przyznać)

ewcia kasia dam znać, jeśli mi powiedzą kidey będzie :)

reklama
Witam moje drogie Panie .........
ja bezjajców jestem 7 dpt nie mam żadnych objawów nie wiem czy to dobrze czy nie,swiksuje do soboty miałam chęć na test ale wiem ,że nie wyjdzie ,w 7 dpt w życiu...........a stresa mam jak cholera najlepiej to bym przespała do soboty

Ewcia z chęcią bym wypiła kawkę z Wami ;-) ale też wracam póżno do domu bo po 18 ostatnio
kahaka bierz L4 i leż dziecko najważniejsze ..............
suzi1 obyś miała rację co do bliżniaków,ale ja to już bym chciała wiedzieć niech będzie to jedno ale niech już będzie!!!!!!:-(
mmm...ja będę oglądać a jak palniesz coś śmiesznego czy głupiego to czemu mamy się nie śmiać przy najmniej nas rozweselisz ;-)

Do góry