reklama
E
EEnil
Gość
już 40
iza.malami
Fanka BB :)
wikulaa no przyszły tydzień mam bardziej luźny, tylko dwa dni w pracy, wiec na pewno odpoczne
Carolineee tule...
Ogladała któras z was program na TLS ciaża z zaskoczenia??? co drugi wypadek jet wynikiem "brania" tabletek anty i co drugi przypadek jest taki ze pomimo robienia testów z negatywnym skutkiem i tak kobieta jest w ciąży...
No szok nie obraziłabym sie na takie zaskoczenie
Carolineee tule...
Ogladała któras z was program na TLS ciaża z zaskoczenia??? co drugi wypadek jet wynikiem "brania" tabletek anty i co drugi przypadek jest taki ze pomimo robienia testów z negatywnym skutkiem i tak kobieta jest w ciąży...
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
Carolineee a miałaś wcześniej takie cykle? 40 to długo ,a nie bierzesz luteinę?ja czekam na 1 dc :-)w sobotę powinnam dostać @,ale nigdy nic nie wiadomo i biorę luteinę...
suzi1 :*** całuję ,
iza ja oglądam od czasu do czasu jak jestem u mojej przyjaciółki na herbatce u mnie by to nie zdało rezultatu bo ja wszystkie objawy bym znalazła :-)
iza ja oglądam od czasu do czasu jak jestem u mojej przyjaciółki na herbatce u mnie by to nie zdało rezultatu bo ja wszystkie objawy bym znalazła :-)
E
EEnil
Gość
Tak,oglądałam ten programwikulaa no przyszły tydzień mam bardziej luźny, tylko dwa dni w pracy, wiec na pewno odpoczne
Carolineee tule...
Carolineee a miałaś wcześniej takie cykle? 40 to długo ,a nie bierzesz luteinę?ja czekam na 1 dc :-)w sobotę powinnam dostać @,ale nigdy nic nie wiadomo i biorę luteinę...
Miałam w marcu taki cykl,40dni...nigdy więcej...tak mi się wydaje.Nic nie biorę oprócz Bromergenu i wcześniej przez 4dni brałam Orgamentril,to chyba on blokuje @.
Idę spać laseczki,jutro rano mam lekarza a po południu pierwsze spotkanie na grupie DDA.
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
ok kochana ,ja też długo nie mogę gościć dzisiaj ;-( trzymam kciuki Carolineee ja też miałam chodzić ,ale zrezygnowałam ;-( napisz mi jak Ci poszło na spotkaniu no i u lekarza ,ściskam mocno...miłej nocki i jutro miłego dnia
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
ja też się żegnam ,pozdrawiam wszystkie dziewczyny i do usłyszenia ...miłego dnia jutro życzę wszystkim....buuziaki
reklama
Iza - ja też nie raz oglądałam ten program, ale ja na pewno bym po sobie wiedziala, nawet jak nie od razu, to po jakimś czasie bym się zorientowała, a z resztaja za często na usg jestem, hehehe
Caroline - ja Ci naprawdę współczuję z tym cyklem, dla mnie moje 30-dniowe są koszmarnie długie, a co dopiero 40 dni...
Zuzanka - a może jednak @ nie przylezie??!!
Ja właśnie popijam winko, na lepsze samopoczucie, bo dzisiaj miałam naprawdę beznadziejny dzień...
Caroline - ja Ci naprawdę współczuję z tym cyklem, dla mnie moje 30-dniowe są koszmarnie długie, a co dopiero 40 dni...
Zuzanka - a może jednak @ nie przylezie??!!
Ja właśnie popijam winko, na lepsze samopoczucie, bo dzisiaj miałam naprawdę beznadziejny dzień...
Podziel się: