reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Mama,też mi się tak wydaje...oby wszystko było dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Mama - smutno, fakt. Słyszałam co prawda o donoszonych ciążach pozamacicznych ale to były przypadki bardzo rzadkie. Jak by co nikt nie będzie ryzykował. Mam nadzieję, że skończy się to szczęśliwie. Ja startuję w listopadzie i mam nadzieję, że w końcu skończą się smutne niespodzianki. Buźka

Babki - tak jak piszecie, to za wcześnie żeby takie rzeczy twierdzić. Postęp medycyny nie zawsze wychodzi na dobre. Nie ma co za wcześnie chodzić chyba do lekarza. Najlepiej zaczekać do 10 tygodnia, kiedy wszystko jest już jasne i wtedy nie ma zmiłuj, wóz albo przewóz, ech.

Ostatnia edycja:
hej :) a ja na clo 2 dzien, mam 7 dc i w poniedzialek ide na usg, biore dalej metformine i dostalam jeszcze encorton ... zobaczymy co to bedzie, po IUI jade na "urlop"............... poki co winko popijamy na endo ;p

mama rozmnazanie udane? :)
wikula tulam :) zeby bylo wiecej wiary :D
oj przydałoby się wiecej wiary, ale mi coś jej brakuje...
na co jest metformina i encorton???

Dziś idę do szpitala, mam podejrzenie ciąży pozamacicznej, jestem załamana,całą noc przeplakaliśmy:(

Całuje Was wszystkie
kurcze...mam nadzieję, że to jednak nieprawda! Mocno zaciskam kciuki, żeby wszystko bylo dobrze!

dziewczyny mam nadzieje,że u Suzi się nie potwierdzi-za duża beta kurcze!! tak ładnie przyrosła a z tego co wiem nie przyrasa tak wysoko i szybko jak jest pozamaciczna....
ale może się mylę w końcu lekarzem nie jestem...

tak mi smutno jak przeczytałam rano Jej posta.......wszystko wróciło..
mama zgadzam się z tobą za wysoka betka jak na pozamaciczną
1/1000 przypadków jest tak że jest i pozamaciczna i maciczna ( oby nie )
suzi bedzie dobrze
może to jakaś narośl i pomylono
&&&&&&&&&&
tak mi smutno
Hej,
dziewczyny, ja już pisałam z suzi smski i moim zdaniem zdecydowanie za wcześnie na takie "diagnozy"...Przecież u niej to dopiero 5t1d ciąży!!!! No jak można takie wyroki wydawać tak wczesnie??? Czasem pęcherzyk pojawia się i w 7 tygodniu dopiero. ie rozumiem tych lekarzy! Takie brednie gadają! Mogliby jej kazać czekac parę dni, a nie od razu do szpitala! Nie wierzę w tę pozamaciczną po prostu.

Ja byłam na pobraniu krwi, godzinę czekałam w kolejce :crazy:
kasia tak jak mówisz
chyba że jest od więcej tygodni w ciąży :szok: a może ciąża mnoga:) &&&& oby stąd ten błąd

ma ktoś kontakt smsowy z suzi, może już coś wiadomo?

Ostatnia edycja:
reklama
Zaraz do niej napiszę.
Ona jest w 5t1d, sama mi tak napisała. Pewnie liczy od @, więc co najwyżej może być mniej w ciąży, a nie więcej.

Do góry