reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Wikula bardzo proszę kochana;))))

Carola no co za wieści od lekarza...tulę..

Kahaka-piekności ,cudowności-pogłaskać ;)))

ja po pracy i padam ,ale .............zaraz idziemy sie rozmnażać ,więc zbieram siły i lecę..

pozdrawiam wszystkie wieczornie :)

hej :) a ja na clo 2 dzien, mam 7 dc i w poniedzialek ide na usg, biore dalej metformine i dostalam jeszcze encorton ... zobaczymy co to bedzie, po IUI jade na "urlop"............... poki co winko popijamy na endo ;p

mama rozmnazanie udane? :)
wikula tulam :) zeby bylo wiecej wiary :D

Dziś idę do szpitala, mam podejrzenie ciąży pozamacicznej, jestem załamana,całą noc przeplakaliśmy:(

Całuje Was wszystkie

witajcie...
Blonka mam nadzieje,że udane -&&&& za poniedziałkową wizytę..

Suzi- .............................
jery...nie płacz kochana-to podejrzenie więc może jeszcze sie okazać ,że wszystko bedzie si....
miałas usg i nic nie widać??
mi gin powiedział ,że jeśli beta jest ponad 1000 to widac pęcherzyk w macicy-Ty miałaś 2600 tak??

ja jak zaszłam w listopadzie to tez miałam podejrzenie pozamacicznej....ale ostatecznie organizm "poradził sobie sam":(( i 14 grudnia poroniłam...

bardzo mocnoooo trzymam &&&& za Waszą Niunię!!!
jesteśmy tu z Toba całym serce!!!

bardzo mi przykro ,że musisz ponownie przez to przechodzić...:-:)-:)-:)-:)-:)-(
ale wierzę ,że Niunia jest na miejscu tylko potrzeba czasu ,żeby ją zobaczyć

Suzi - jestem całym sercem z Tobą. Mam nadzieję, że podejrzenie okaże się bezpodstawne. Przytulam Cię mocno i z całych sił zaciskam kciuki &&&

dziewczyny mam nadzieje,że u Suzi się nie potwierdzi-za duża beta kurcze!! tak ładnie przyrosła a z tego co wiem nie przyrasa tak wysoko i szybko jak jest pozamaciczna....
ale może się mylę w końcu lekarzem nie jestem...

tak mi smutno jak przeczytałam rano Jej posta.......wszystko wróciło..

reklama
Hej,
dziewczyny, ja już pisałam z suzi smski i moim zdaniem zdecydowanie za wcześnie na takie "diagnozy"...Przecież u niej to dopiero 5t1d ciąży!!!! No jak można takie wyroki wydawać tak wczesnie??? Czasem pęcherzyk pojawia się i w 7 tygodniu dopiero. ie rozumiem tych lekarzy! Takie brednie gadają! Mogliby jej kazać czekac parę dni, a nie od razu do szpitala! Nie wierzę w tę pozamaciczną po prostu.

Ja byłam na pobraniu krwi, godzinę czekałam w kolejce :crazy:

Do góry