reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Wikula bardzo proszę kochana
)))
Carola no co za wieści od lekarza...tulę..
Kahaka-piekności ,cudowności-pogłaskać
))
ja po pracy i padam ,ale .............zaraz idziemy sie rozmnażać ,więc zbieram siły i lecę..
pozdrawiam wszystkie wieczornie
Carola no co za wieści od lekarza...tulę..
Kahaka-piekności ,cudowności-pogłaskać
ja po pracy i padam ,ale .............zaraz idziemy sie rozmnażać ,więc zbieram siły i lecę..
pozdrawiam wszystkie wieczornie
hej
a ja na clo 2 dzien, mam 7 dc i w poniedzialek ide na usg, biore dalej metformine i dostalam jeszcze encorton ... zobaczymy co to bedzie, po IUI jade na "urlop"............... poki co winko popijamy na endo ;p
mama rozmnazanie udane?
wikula tulam
zeby bylo wiecej wiary 
mama rozmnazanie udane?
wikula tulam
mama05
witajcie...
Blonka mam nadzieje,że udane -&&&& za poniedziałkową wizytę..
Suzi- .............................
jery...nie płacz kochana-to podejrzenie więc może jeszcze sie okazać ,że wszystko bedzie si....
miałas usg i nic nie widać??
mi gin powiedział ,że jeśli beta jest ponad 1000 to widac pęcherzyk w macicy-Ty miałaś 2600 tak??
ja jak zaszłam w listopadzie to tez miałam podejrzenie pozamacicznej....ale ostatecznie organizm "poradził sobie sam"
( i 14 grudnia poroniłam...
bardzo mocnoooo trzymam &&&& za Waszą Niunię!!!
jesteśmy tu z Toba całym serce!!!
bardzo mi przykro ,że musisz ponownie przez to przechodzić...:-
-
-
-
-
-(
ale wierzę ,że Niunia jest na miejscu tylko potrzeba czasu ,żeby ją zobaczyć
Blonka mam nadzieje,że udane -&&&& za poniedziałkową wizytę..
Suzi- .............................
jery...nie płacz kochana-to podejrzenie więc może jeszcze sie okazać ,że wszystko bedzie si....
miałas usg i nic nie widać??
mi gin powiedział ,że jeśli beta jest ponad 1000 to widac pęcherzyk w macicy-Ty miałaś 2600 tak??
ja jak zaszłam w listopadzie to tez miałam podejrzenie pozamacicznej....ale ostatecznie organizm "poradził sobie sam"
bardzo mocnoooo trzymam &&&& za Waszą Niunię!!!
jesteśmy tu z Toba całym serce!!!
bardzo mi przykro ,że musisz ponownie przez to przechodzić...:-
ale wierzę ,że Niunia jest na miejscu tylko potrzeba czasu ,żeby ją zobaczyć
K
Kinga85
Gość
witam
suzi..... ojejjjj
daj znać po szpitalu co i jak.
miłego dnia życzę!
suzi..... ojejjjj
miłego dnia życzę!
E
EEnil
Gość
Suzi
(((((((((((((
Skąd takie podejrzenie???
A beta ładnie przyrosła...to możliwe?
Współczuję strasznie
((((
Skąd takie podejrzenie???
A beta ładnie przyrosła...to możliwe?
Współczuję strasznie
mama05
dziewczyny mam nadzieje,że u Suzi się nie potwierdzi-za duża beta kurcze!! tak ładnie przyrosła a z tego co wiem nie przyrasa tak wysoko i szybko jak jest pozamaciczna....
ale może się mylę w końcu lekarzem nie jestem...
tak mi smutno jak przeczytałam rano Jej posta.......wszystko wróciło..
ale może się mylę w końcu lekarzem nie jestem...
tak mi smutno jak przeczytałam rano Jej posta.......wszystko wróciło..
reklama
Hej,
dziewczyny, ja już pisałam z suzi smski i moim zdaniem zdecydowanie za wcześnie na takie "diagnozy"...Przecież u niej to dopiero 5t1d ciąży!!!! No jak można takie wyroki wydawać tak wczesnie??? Czasem pęcherzyk pojawia się i w 7 tygodniu dopiero. ie rozumiem tych lekarzy! Takie brednie gadają! Mogliby jej kazać czekac parę dni, a nie od razu do szpitala! Nie wierzę w tę pozamaciczną po prostu.
Ja byłam na pobraniu krwi, godzinę czekałam w kolejce
dziewczyny, ja już pisałam z suzi smski i moim zdaniem zdecydowanie za wcześnie na takie "diagnozy"...Przecież u niej to dopiero 5t1d ciąży!!!! No jak można takie wyroki wydawać tak wczesnie??? Czasem pęcherzyk pojawia się i w 7 tygodniu dopiero. ie rozumiem tych lekarzy! Takie brednie gadają! Mogliby jej kazać czekac parę dni, a nie od razu do szpitala! Nie wierzę w tę pozamaciczną po prostu.
Ja byłam na pobraniu krwi, godzinę czekałam w kolejce

Podziel się: