reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Mamita,ja na luzie...wszystko mam:)
Teraz dokupiłam Nince kilka kurtek na zmianę,Oliwce w następnym tygodniu.Buty ma,mokasyny,kapcie na zmianę też ma,kupiłam im po parze tenisówek Lacoste,były w promocyjnej cenie i się skusiłam:))))))))))))
LACOSTE ALBANY SUMA SPI - Buty Lifestyle Dziecięce Lacoste - Sklep e-SIZEER

Jeszcze bym chciała w innym kolorze dokupić.Są świetne,bo dopasowane i można kupić rozmiar czy dwa większe i nie latają:)

witam was

suzi no super!!! :-) ciesze sie z tobą

Ja zalatana... w czwartek Fiol do zerówki, jeszcze kapcie dziś musze mu kupić. O buty się nie martwie bo ma trzy pary heh
Poza tym to mebelki kupiliśmy nowe i w tym tygodniu bede miala bajzel. Stare sprzedały się pierwszego dnia jak ciepłe bułeczki! :DDD jeszcze tapczan Fiola musze opchnąć bo też mu łóżko wymienię... :)

caroline super te tesniówki i faktycznie okazja! ja bym sie tez pokusiła bo fajne buty są tam dla dzieci ale on juz ma fak...
POZDROWIONKA

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oliwka a ja jeszcze musiałam dokupić:
piórnik z wyposażeniem...Barbi:)
śniadaniówka z hello kity
plan lekcji
i buciki na zmianę

wszystko mam teraz biorę sie za obiad i za 2 h do pracy..

no widzę że teraz temat zakupowy
skoro o butach mowa to i ja muszę sobie kupić no i synowi bo mówi że te co kupiłam mu w kwietniu za ciasne:szok::)

oj dzieciaki to strasznie szybko rosną:)
Ale jeżeli chodzi o buty,, to jaj mam ich całą kolekcję:0
dzisiaj widziałam ładne balerinki, niedrogie, bo skórzane za 120zł, ale nie miałam przy sobie kasy,a tam kartą nie można bylo płacić, ale nic straconego, jutro podjadę, heheh

u mnie dupa!!! pęcherzyki nie pękły , inseminacji nie będzie, bo są za duże i nie ma sensu.... załamka... pewnie dzisiaj albo jutro pekną, mam codziennie się przytulać i zobaczymy, może udalo się zaplodnić tego co wcześniej pękł, ale nie mam nadziei w tym cyklu...
Czemu mój organizm zawsze musi coś spieprzyć jak ma być inseminacja????:((((((((((((((

reklama
Do góry