reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Kinguś nie wolno tak myśleć bo to bardziej dołuje wiem to z własnego doświadczenia,
Oliwia ja wzięłam się na sposób ,mój ojciec mniej pije i pił od zawsze mniej jak można to tak napisać :zawstydzona/y:,w każdym bądż razie my jak po nią pojechaliśmy o byliśmy po nią 7 rano (a mamy do nich 7 h jazdy) i małej nie było( bo chlali wcześniej więc ją siostra 4 lata starsza od niej wzięła do swojego chłopaka i tam nocowały ) ja wcześniej napisałam pismo ,że oni jako rodzice oddają mi ją pod moją opiekę itd i podpisali się z dowodem osobistym ,zrobiłam to aby nie przyszło do głowy mojej matce podać na policję mnie,że porwałam jej dziecko...bo tak wtedy pijana do mnie mówiła i dostało mi się tak samo jak Tobie,że swojego nie mogę mieć to jej zabieram....myślałam,że da jej to do myślenia ,że będzie ją chciała odzyskać za wszelką cenę,ale niestety nie przy tej chorobie......zabrałam im balans ,który im przeszkadzał mają teraz kasę i nie muszą na nią wydawać tylko na siebie ,utrzymujemy kontakt,bo im wybaczyłam,wybaczyłam jej to ,że w wieku 15 lat jak się urodziła Karolina ja musiałam stać się jej rodzicem a nie nastolatką....chciałam być jeszcze dzieckiem ....
Nie żałuje że ją mam ,że jest ze mną ...jest ogarnięta ,zna się już na wielu rzeczy i jest cholernie zdolna....niestety leniwa KOCHAM JĄ BARDZO i moją siostrę i moją matkę :-)że nas urodziła ,że nauczyła mi jak być dobrym człowiekiem bo to jej zasługa .......

reklama
kochane dziękuję za słowa otuchy
troszke mi lepiej jutro lecę na krew i w weekeknd same imprezy mamy urodziny i w niedzielę ma chrzestna męża

przepuściłam 2 aukcje :-( a chciałam kupić dla szwagierki córki i zronić jej niespodziankę no ale cóż
zmykam może udami się wykorzystać M

Kinga pasuje na córcię:)
oliwka i wikuula, zuzanko nie zazdroszczę - dobrze że u was w rodzinach które tworzycie jest ok

Zzuzka,podziwiam...ja nie umiem matce wybaczyć,nic mi nie dała:(

...musiałam ,ja chodziłam na terapię musiałam znależć w niej rzeczy za ,które ją kocham ...dalej samo poszło...mój ojciec wyjeżdzał za granice odkąd skończyłam 11 lat jest nas 6 ścioro miała z kim siedzieć moja matka i czym się zajmować on przyjeżdzał na kilka dni co 3 4 miesiące,nie poradziła sobie sama z tym wszystkim nie dziwię się jej ...znalazła koleżanki ,wieczorem siadały plotkowały i drinkowały czas leciał a razem z nią uzależnienie nikt się nie zorientował a mnie nikt nie słuchał...i zrobiło się za póżno. Nie winię jej za to ,że wpadła w ten nałóg mam do niej,żal tylko za to ,że ma słaby charakter i nie dała sobie pózniej pomóc...

witam się z kawką.
Słoneczko ładnie świeci aż miło...
wziełam się za prasowanie.
o 10 jedziemy do Olsztyna. 3majcie kciuki za mojego synka.

Miłego dnia!

hejki wam
Ja tez witam sie z kawa poranna i po sniadaniu juz..

oliwka dobrze z epiekarnik działa..a na biurko poczekam..a kiedy na kawe sie umowimy co??
mmm no sama jestem ciekawa co za ksiazka,walcz o swoje...
zuzanka oliwka fajne z was siostromamusie...macie wielkie serca....
Kinga &&&&&&&&&&&&&&&&&
wikula fajne,budujace.heeee
lopop masz pracowito balangowy weekend..

A my jutro mamy u Pawła taty 50te urodziny,nie iwemy co mu kupic..
czekam na listonosza i mje koraliki...
moja siostre musze dzisiajprzycisna aby mi oddała kase,bo jej pozyczałam...

hello!!!
nie mam dzisiaj calkowicie weny do pisania...

Ewa - nie wiem co można kupić mężczyźnie na 50-te urodziny...może po prostu jakąs ładnie zapakowaną flaszkę???

reklama
suzi a może cykl ci się wydłuży?

Hmmm sama nie wiem. Udało mi się zapisać do tego gina o którym Wam pisałam. Wtorek godz 23 :szok:
ZObaczymy co powie...
A mnie bolą jajniki jak nie wiem;/
I tak sobie myślalam że jak bylam w 9dniu i pechol miał 1,1 to srednio przyjmując że rosną ok2mm na dobę to owulka powinna być ok 14/15dnia. A ja akurat będe na podglądzie 15go dnia:tak:

Będziemy się przytulać normalnie i zobaczymy co z tego wyjdzie:)

Kinga zdrówka dla M:*
Oliwka, Zuza podziwiam Was:):*
Helloł wszystkim dziewczynkom :)

Do góry