reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Zjola mój tez ogarnia krany:)) ostatnio w łazience naprawiał:0 poza tym teraz sam płot postawił i wymurował..szpachluje ,kładzie kamień ozdobny,maluje,sam zrobił taras iiiitttdddd a ogólnie komputerowiec :)))

u mnie pada-fak!!!!!!!
no to pranie bedzie się kisić w domu(*&^%$#$%^&*()(*&^%$#$%^&*()!!!!

Mój sam jeszcze robi meble. kafle też kładzie i maluje ale jak mu wojnę zrobię. Modelarz i gitarzysta z zamiłowania.

wikula no bywały lepsze dni... ale jak to w życiu
lopop no własnie i dlatego pewnie cie tak boli na dni płodne.. u mnie za 4 dni około się zaczną.. jeszcze troszkę.

a mój mężulo to informatyk-grafik.
ma własną firmę.
Teściu za to złota rączka do wszystkiego.Zna się praktycznie na wszystkim. Tyle co On nam już w domu pomógł to szok:) ostatnio balkon robił.. kafle nam kładł i w domu.. i takie tam różne budowlane roboty, elektryka wszycho. dobrze z nim mamy:tak::-)

Mój zrobił meble do kuchni i łazienki i zaprojektował szafę do pokoju mojego młodego :) No on modelarz jest, to potrafi.

Buziam wszystkie i do zobaczenia nie mam pojęcia kiedy, pa, pa

widzę kochane że wasi mężowie to ten typ co mój:)
mój elektryk a wszystko zrobi trochę mniej lubi murować za to mój tatko uwielbia ale w kabelkach zrobi ale nie lubi więc się uzupełniamy:tak:

jestem wściekła :wściekła/y: jak mam zapomnieć o tym poronieniu i się cieszyć chwilą i znowu zaciążyć jak mam co chwilę małych dzieci od szwagierki jest córka a w weekend będzie roczniak fajny no ale od tygodnia mam depresję bo jedna babka znowu prawiła że jedno to źle i takie tam ku..a myślałam że ją z.....ję a wkurzona chodze cały tydzień i niestety jestem wrogo nastawiona do małych dzieci
a potem moja teściowa stęka że nie może i mi go podrzuca a ja bym najlepiej weszła do łóżka i wyła z rozpaczy... jeszcze pogoda do dupy dzisiaj cały dzień deszcz

zjola to w moje strony jedziesz Gdańsk:)

mój mąż niestety do prasowania ma dwie lewe recę, ale kupię sobie kiedyś suszarke elektryczną (jak tylko zajdę w ciążę!), bo wiem, że jak z niej się wyciąga pranie to większości rzeczy nie trzeba prasować:)

reklama
lopop - jak ja cię dokladnie rozumiem! Kocham małe dzieci, ale zawsze po spotkaniu z nimi przez dwa dni przeżywam zalamnie i nie umiem sobie z tym w żaden sposób poradzić...

Do góry