reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

ja przez całe liceum miałam problemy z matmą a teraz pomagam w matmie szwagierce, która chodzi do liceum. Matma nie jest taka straszna trzeba tylko wiedzieć jak zastosować wzory, nawet samych wzorów nnać nie trzeba bo od czego są tablice trygonometryczne :0

a ja włąśnie wchłonełam ldoy z bitą śmietamą
pychota :)

Respekt :)Ja to raczej znam sie na transporcie drogowym,przepisy itd hehe :pMusez przynzac ze matematyka na maturze to bzdura...Takie moje zdanie,automatycznie wiekszosc osob w tym roku nie zdalo matury wlasnie przez matematyke.Ja idac na transport nie widze zwiazku z matematyka ...to jest dla mnie chore i jakas paranoja.Brak wyboru jest dla mnie brakiem wolnosci i z tym bede sie zawsze klocic;)

Ostatnia edycja:
reklama
A Wy znow o jedzeniu dziewczyny!! Ja na diecie jestem przed urlopem, ale czekolade dzis musowo zjadlam, we wrzesniu wracam do pieczenia ciast

reklama
Do góry