reklama
Za grosz zrozumienianie rozumiem tego :-(
Wiadomo że osoby takie jak my inaczej na to patrzymy :|
Amna dzielna dziewczyno![]()
Loj hehe gdyby to odemnie zalezlao to bym nie robila w cale
Sluchajcie ja nie w temacie o co chodiz z tym artykulem?
Anna byłaś kiedyś na chmielakach?? mam możliwość jechż ale nie wiem czy warto?
To cos w stylu festynu,ale to chmielaki juz?nie za szybko?
cześć kochana i ja też tego uczę i matematyki i informatykimmm matematyka informatyka....hyhh
z tego co słyszałam pod koniec sierpniaale nie wiem czy brać urlop bo jeśli tak już teraz się musze zdecydować
Jak ktos lubi takie imprezy to czemu nie,zabrac rodzinke i poszalec hehe
O
oliwkakarolina
Gość
Ja przy najprostszych zadaniach z matematyki robię się upośledzona umysłowocześć kochana i ja też tego uczę i matematyki i informatyki![]()
Na egzaminach nauczycielka wydaje mi kartę zadań a pod spodem są już rozwiązane...inaczej bym nie zdała.
Ja przy najprostszych zadaniach z matematyki robię się upośledzona umysłowoZero zrozumienia dla przedmiotów ścisłych.
Na egzaminach nauczycielka wydaje mi kartę zadań a pod spodem są już rozwiązane...inaczej bym nie zdała.
O to chyba nie tylko Ty bo ja tak samo ciemniak z matmy hehe
mmm...
Fanka BB :)
ja przez całe liceum miałam problemy z matmą a teraz pomagam w matmie szwagierce, która chodzi do liceum. Matma nie jest taka straszna trzeba tylko wiedzieć jak zastosować wzory, nawet samych wzorów nnać nie trzeba bo od czego są tablice trygonometryczne :0O to chyba nie tylko Ty bo ja tak samo ciemniak z matmy hehe
a ja włąśnie wchłonełam ldoy z bitą śmietamą
pychota
Ostatnia edycja:
reklama
ale miałaś fajnieJa przy najprostszych zadaniach z matematyki robię się upośledzona umysłowoZero zrozumienia dla przedmiotów ścisłych.
wiesz moja siostra bliźniaczka z kolei to umysł humanistyczny jest
mmm ale mi zrobiłaś apetyt
Podziel się: