reklama
Hop Hop Hop !!!:-):-):-)
Pamięta tu jeszcze kto starą palmę ??????????
Z racji tego, że mąż miał dziś wolne, prawie cały dzien spędziliśmy na działce, koszenie grabienie , odchwaszczanie , sadzenie itd, itp ..... aż przegonił nas deszcz ... :-(
Co na majówkę robita baby - grile i te sprawy czy jakieś wyjazdy ??? U nas na Śląsku się griluje - jutro obowiązkowo !!! Ja też, ale w tym roku bez chłopa, bo chłop do roboty, jak jutro startnie to dopiero będzie miał wolne za tydzien w poniedziałek i urlop .... skikniemy na Gubałówkę i może wtedy co wreszcie spłodzimy :-) :-)hi hi
P.s Jak Wam się podobałą suknia Kate Midelton ????????????????
Pamięta tu jeszcze kto starą palmę ??????????
Z racji tego, że mąż miał dziś wolne, prawie cały dzien spędziliśmy na działce, koszenie grabienie , odchwaszczanie , sadzenie itd, itp ..... aż przegonił nas deszcz ... :-(
Co na majówkę robita baby - grile i te sprawy czy jakieś wyjazdy ??? U nas na Śląsku się griluje - jutro obowiązkowo !!! Ja też, ale w tym roku bez chłopa, bo chłop do roboty, jak jutro startnie to dopiero będzie miał wolne za tydzien w poniedziałek i urlop .... skikniemy na Gubałówkę i może wtedy co wreszcie spłodzimy :-) :-)hi hi
P.s Jak Wam się podobałą suknia Kate Midelton ????????????????
Hej palemko, chyba wszystkie gdzieś polazły...
My weekend majowy spędzamy remontowo-facet nam jutro kończy kłaść na balkonie i mąż jedzie do Ikei kupić meble i będziemy składać :-) A i z jeden grill też pewnie się trafi ;-)
Co do sukni, to mnie się podobała - taka delikatna, ta koronka ładna. Tylko ja nie lubię kiecek z trenem, no ale tam musiało byc po królewsku przecież ;-)
My weekend majowy spędzamy remontowo-facet nam jutro kończy kłaść na balkonie i mąż jedzie do Ikei kupić meble i będziemy składać :-) A i z jeden grill też pewnie się trafi ;-)
Co do sukni, to mnie się podobała - taka delikatna, ta koronka ładna. Tylko ja nie lubię kiecek z trenem, no ale tam musiało byc po królewsku przecież ;-)
Iza78
Zaangażowana w BB
Witaj Palemko !
Suknia super, uwielbiam takie koronkowe rękawki, też miałam takie przy swojej
Jutro muszę troszkę żarcia uszykować, bo mam urodziny i nasiadówa będzie przy stole.
Na Gubałówce 01.05 mój mi się oświadczył, he he tak, że 7 rocznica tego wydarzenia pojutrze
Suknia super, uwielbiam takie koronkowe rękawki, też miałam takie przy swojej
Jutro muszę troszkę żarcia uszykować, bo mam urodziny i nasiadówa będzie przy stole.
Na Gubałówce 01.05 mój mi się oświadczył, he he tak, że 7 rocznica tego wydarzenia pojutrze
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Jestem-po spozywkę wybylismy...
lodówka pełna można majówkę zacząć)
Palemka- nie kokietuj )))))pewnie ,ze pamietamy) i tęsknimy
u nas nie padało..
a suknia śliczna-bardzo do Niej pasowała..skromna ,bez przepychu ,ale szykowna i pewnie droooga...
Iza- to ile latek kończysz-33................
Kahaka- no to bedzie sie działo w Ikea)))
a włosy zawsze wydają sie za krótkie jak sie sporo zetnie...jutro sie przyzwyczaisz
wcinam pomidorki koktailowe-komuu???
lodówka pełna można majówkę zacząć)
Palemka- nie kokietuj )))))pewnie ,ze pamietamy) i tęsknimy
u nas nie padało..
a suknia śliczna-bardzo do Niej pasowała..skromna ,bez przepychu ,ale szykowna i pewnie droooga...
Iza- to ile latek kończysz-33................
Kahaka- no to bedzie sie działo w Ikea)))
a włosy zawsze wydają sie za krótkie jak sie sporo zetnie...jutro sie przyzwyczaisz
wcinam pomidorki koktailowe-komuu???
Iza78
Zaangażowana w BB
Ależ ci nasi faceci romantyczni, tylko mojemu szybko minął romantyzm. Ostatnio go pytam "może gdzieś w końcu wyjedziemy we dwoje?" a on na mnie spojrzał i pyta "Znowu do Zakopanego?"
Myślałam, że zastrzelę bo od tamtego czasu czyli 7 lat nie byliśmy tam :-)
Ech faceci
Tak mama - 33
Myślałam, że zastrzelę bo od tamtego czasu czyli 7 lat nie byliśmy tam :-)
Ech faceci
Tak mama - 33
mama05
prrrryy szaaaalona :))
reklama
Iza, mój z kolei mógłby co roku na wakacje do Zakopanego jeździc! W tamtym roku się zbuntowałam i byliśmy nad morzem, ale w tym roku znowu jedziemy w góry w sierpniu.
mama, chyba masz rację z tymi włosami, bo jak co chwilę zerkam w lustro, to wydaje mi się, że za każdym razem lepiej wyglądam
lopop, my rocznicę zaręczy mamy dopiero we wrześniu. I nie obchodzimy jej, bo to było w moje urodziny-tak sprytnie sobie mój mąż wymyślił
mama, chyba masz rację z tymi włosami, bo jak co chwilę zerkam w lustro, to wydaje mi się, że za każdym razem lepiej wyglądam
lopop, my rocznicę zaręczy mamy dopiero we wrześniu. I nie obchodzimy jej, bo to było w moje urodziny-tak sprytnie sobie mój mąż wymyślił
Podziel się: