reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
ta filiżanka to też super pomysł, w pracy zawsze się przyda:)

oglądałam właśnie pocałunek młodej pary- nie ma co takie cmoknięcie i to jeszcze w dokładnie określonym czasie, strasznie sztywne wszystko. ale sukienka piękna i panna młoda również.

też urlopuję we wtorek więc napiszę coś w środe dopiero, neta jeszcze nie podłączyłam w domku.

Życze odpoczynku od tematów staraniowych przez weekend majowy:happy2:

Kahaka- dziekuję..i chyba tak zrobię..
porozgladam sie jeszcze z filiżankami...ale coraz bardziej mysle o storczyku.

no nic ,śmigam po Zuze..

Tymonka-zgadzam sie-Kate pieknie wyglądała-tak skromnie ,bez przepychu choć pewnie suknia masę kasy kosztowała..
przyjemnego wolnego i wracaj w środę:tak::tak:papaśki:-)

Ostatnia edycja:
tymonka tobie tez..
mama milego smigania

do mnie mama z praniem jedzie,,bo tutaj w miescie nie mam pralki niestety...
kawusie zrobilam ktoras pijeeeeeeee?????????

kahaka pięknie:)
Ewcia kupiłam szorty i bermudy dla syna bo w bojówkach już za ciepło:)

amalfi ni mi też szkoda
myslałam że dni płodne sie zaczynają a tu boli jak na @:( więc chyba kiszka

wikula no to razem podchodzimy w maju- mam nadzieję że jajo zaczeka do 4! robisz na naturalnym cyklu? ja na naturalnym, to moje 3 podejście będzie, mam nadzieję że do 3 razy sztuka.

amalfi popieram pomysł z wakacjami:)) a uda się na pewno więc trzeba korzystać z wolności:-)

mama jak tam objawy:-D??

Ja jestem na clo, uważam, że trzeba zwiększać szanse maksymalnie, a u mnie bez clo to kiepsko z pęcherzykami....
U mnie to będzie drugie IUI, pierwsze miałam jeszcze przed laparoskopią, kilka miesięcy temu...
Kiedy podchodzisz do IUI????

kahaka pięknie:)
Ewcia kupiłam szorty i bermudy dla syna bo w bojówkach już za ciepło:)

amalfi ni mi też szkoda
myslałam że dni płodne sie zaczynają a tu boli jak na @:( więc chyba kiszka
To który ty masz teraz dzień cyklu???

Mama - byle do 10...zleci szybko, zobaczysz!!!

Rurkaaaaaa- trzymaj sie ,jestem z Tobą....

Wikula-mam nadzieje,ze szybko zleci-teraz do wtorku bedziemy cała rodziną razem to spoko..potem byle do weekendu bo znów wszyscy razem to jest co robić a potem to już 10:)))

Lopop- może to jednak nie @ sie czai...

Palemka- Ty znów w krzakach???????

Ewula- jak u Ciebie-Ty niedługo do testowania?????????

wikula 21 dni po zabiegu:szok: już ale to zleciało
I pojechał :( zostawił mi swoja koszulkę, będę z nią spać...
och kochana trzymaj się i mocno do niej przytulaj
Rurkaaaaaa- trzymaj sie ,jestem z Tobą....

Wikula-mam nadzieje,ze szybko zleci-teraz do wtorku bedziemy cała rodziną razem to spoko..potem byle do weekendu bo znów wszyscy razem to jest co robić a potem to już 10:)))

Lopop- może to jednak nie @ sie czai...
mama ale by były jaja jakby owu:szok: bardziej bym się cieszyła ze złotego strzału

reklama
Do góry