reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Wikula- ja widziałam Twoje slubne zdjecie-przepieknie wyglądałaś:)))
a bukiet miałysmy taki sam -z fioletowych kalii :)

Pamiętam, pisałaś jużkiedyś o tym bukiecie, bardzo popularne są te kwiatki no i przepięknie wyglądają:))

Dobra stawiam, ale nie wiem jak takie emotki się robi z piwkiem, bo widzę tu tylko emotki-buźki.:confused:

W każdym razie pijemy za długie umowy o pracę, długie szczęśliwe życie i krótkie staranka nas wszystkich :-D:-)

Może być piwko, ja chętnie sobie strzelę:)))

Magda - witaj!! Nie poddawaj się, trzeba walczyć!
jak wygląda u was sytuacja?? Z czym jest problem??

reklama
Właśnie nie wiem z czym jest problem bo męża i moje badania są OK, jedyne co zostało mi do obserwacji u gina to czy pęcherzyki mi pękają, ale zaczęłam brać wspomagacze CLO i chyba powinny pękać...

A mi się średnio na jeża podobała, taka za skromna ...ot !!! ;-)
Ale kwstia gustu :tak::tak::tak::-)

cześć Wiki ;) ślicznie wygladałaś ...

Iza - stawiasz ???

mama - pijemy ????????

madzia - głowa do góry :)

Ostatnia edycja:
Właśnie nie wiem z czym jest problem bo męża i moje badania są OK, jedyne co zostało mi do obserwacji u gina to czy pęcherzyki mi pękają, ale zaczęłam brać wspomagacze CLO i chyba powinny pękać...
Musisz przynajmniej jeden cykl poobserwować u gina, najpierw czy pęcherzyki rosną, potem czy pękają i wtedy wszsytko będzie wiadomo...
Czasami niby wszystko jest dobrze, a jednak nie wychodzi, niewiadmo dlaczego...

Mam nadzieję że test się myli i że nie dostanę @ :-( i że w końcu załapało, bo już nie mam siły, ochota na sex też mi już całkiem ostatnio odeszła :-(

Magda- my tez tu mamy juz dość sexu-ja w ostatnim miesiącu wogóle sie nie przytulałam z mężem...zrobilismy post..potrzebne nam to było..
co do Clo to po nim rosną pechole,ale jak jest problem z pekaniem to daje sie zastrzyk Pregnyl..

Kahaka-ja nie mogę wstawic fotki bo namy nowego lapka-tamten klękł i czekamy na odzyskanie zdjęć:(((

reklama
Mama - nie przesadzaj! A z resztą każdy na ślubie wygląda ładnie, to jest taki szczególny dzień...
Mam nadzieję, że jak odzyskasz zdjęcia, to nie zapomnisz wstawić nam tutaj swoich zdjęć, bo jestem ciekawa, jak ty wyglądałaś:))

Dawać dziewczyny!

Do góry