reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

Lilith biedaku, ale Cie wymioty męczą :(. Najważniejsze jednak, że z Dzidzią ok. Cudne fotki!
Błonka - też uwielbiam :D. Na swoje patrzę kilka razy dziennie w tel :p. Jak świr ;). No ale taki cud po tylu latach :D to się człowiek nacieszyć nie może.

reklama
Dokładnie, moje lezą obok wyrka, ja w nim i ciągle sięgam po nie, otwieram, zaglądam i się przypatruję nadal nie wierząc co widzę :D
Ostatnio nawet zaszalałam i włączyłam sobie i córce płyke z usg z nią, połówkowe, trwało 40 minut więc jest co oglądać :-D Mam nadzieję, ze podobnę będę miała z drugą fasolką :tak:

Kora a Ty jak się czujesz kochana, 15 t juz, pozazdroscic. Jak i Blonka, najgorsze juz za Wami :-D

wpadlam zobaczyc czy jest ruch :p ale uciekam, na spacer sie umowilam, piekne slonce i 9 st wiec lecimy.. musialam wczoraj mlodej kupic polarowe spodnie i ala bluzo kurtke bo na kombinezon jest za cieplo po prostu.. wiosna :p

Dzięki za pamięć! :)
Czuję się bardzo dobrze. Nie muszę już leżeć i robię porządki w domu, minęły mdłości...
Pojutrze zaglądamy do Malucha.

mama-płeć nam lekarz "znalazł" w 11 tc. Potwierdził w 13. Zobaczymy czy w środę powie to samo. Póki co spodziewamy się dziewczynki. :)

witam się z kawusią ;)

Kora
no to póki co -gratki córci :-D
rośnij zdrowo i oby mdłości się nie powtórzyły:)

Lilith
pogłaskać brzuś;)

Kwiatek
zbieracie forse na inv??

Błonka
spacer wczoraj udany?
masz jakies info od Koraliczka ??

pozdrawiam :)

reklama
Hej hej :)
Wpadam z dobrymi wieściami z wczorajszego USG :) dzdziol ma się dobrze, wiek z USG idealnie z OM się zgadza - dziś 10t4d. Odetchnęłam :) zaczynam planować i wymyślać imiona ;)

Do góry