reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Lilith biedaku, ale Cie wymioty męczą :(. Najważniejsze jednak, że z Dzidzią ok. Cudne fotki!
Błonka - też uwielbiam :D. Na swoje patrzę kilka razy dziennie w tel :p. Jak świr ;). No ale taki cud po tylu latach :D to się człowiek nacieszyć nie może.

reklama
Dokładnie, moje lezą obok wyrka, ja w nim i ciągle sięgam po nie, otwieram, zaglądam i się przypatruję nadal nie wierząc co widzę :D
Ostatnio nawet zaszalałam i włączyłam sobie i córce płyke z usg z nią, połówkowe, trwało 40 minut więc jest co oglądać :-D Mam nadzieję, ze podobnę będę miała z drugą fasolką :tak:

Kora a Ty jak się czujesz kochana, 15 t juz, pozazdroscic. Jak i Blonka, najgorsze juz za Wami :-D

wpadlam zobaczyc czy jest ruch :p ale uciekam, na spacer sie umowilam, piekne slonce i 9 st wiec lecimy.. musialam wczoraj mlodej kupic polarowe spodnie i ala bluzo kurtke bo na kombinezon jest za cieplo po prostu.. wiosna :p

Dzięki za pamięć! :)
Czuję się bardzo dobrze. Nie muszę już leżeć i robię porządki w domu, minęły mdłości...
Pojutrze zaglądamy do Malucha.

mama-płeć nam lekarz "znalazł" w 11 tc. Potwierdził w 13. Zobaczymy czy w środę powie to samo. Póki co spodziewamy się dziewczynki. :)

witam się z kawusią ;)

Kora
no to póki co -gratki córci :-D
rośnij zdrowo i oby mdłości się nie powtórzyły:)

Lilith
pogłaskać brzuś;)

Kwiatek
zbieracie forse na inv??

Błonka
spacer wczoraj udany?
masz jakies info od Koraliczka ??

pozdrawiam :)

reklama
Hej hej :)
Wpadam z dobrymi wieściami z wczorajszego USG :) dzdziol ma się dobrze, wiek z USG idealnie z OM się zgadza - dziś 10t4d. Odetchnęłam :) zaczynam planować i wymyślać imiona ;)

Do góry