reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

nikusia
przykro mi
:(
3maj sie i wracaj do nas
[*]

amalfi

ze Dotka to wiem ale o tobie nie mialam pojecia (ona na FB dodaje zdjecia)
no rzeczywiście sie umówiłyście ...
:D

reklama
NIKUSIA dopiero Ci pogratulowalam, a teraz przytulam mocno:-(, nie umiem sobie wyobrazic nawet tego co czujesz :-(

amalfi
nie napisałam ci
do gosip nie zaglądam
jakoś po tak długim czasie jak mnie tu nie było nie wiem czy powinnam
wiele z was zafasolkowało, rozpakowało się :-D
a ja nadal stara-czka

Anuszka a ile Cie nie bylo? Ja tez znow jestem staraczka, wiec wszytsko przede mna , tak, jak przed Toba. A powiedz mi, bo troche pozapoinalam i w sumie od tego czasu moglo sie cos pozmieniac, jaki Ty problem masz? I co zrobiliscie do tej pory? Tzn jakie badania, i jakie leczenie itd? Devi tez drugiego syna miec bedzie, moze juz ma w sumie bo to juz czas rozpakowania nadszedl chyba;-)

amalfi
nie było mnie ponad rok albo i dwa ... chyba jakos tak albo i więcej bo zaczęłam z wami pisać na początku swojej drogi starań ... no zobacz ile ma pierwszy syn devi ... jakoś podczas jej ciąży "odeszłam"
ja mam problem z hormonami: prl, progest, tsh i owulacją ... jajowody drożne, mąż trochę słabe nasienie przy moich problemach, bo zdrową podobno by zapłodnił :p

reklama
Anuszka ale przeciez prl mozna zbic latwo, chociaz to nieprzyjemne jest, progesteron tez w sumie nie jest trudne, bierzesz cos na te hormony? TSH to nie wiem w sumie, nie mialam problemu z tym akurat. A i z marnym nasieniem mozna zaplodnic, i to naturalnie, jak widac po mnie :-) To leczycie sie jakos? Bylas w klinice nieplodnosci jakiejs dobrej? Skad jestes? Bocian jest zajebisty, ale to Bialystok jest.

Do góry