reklama
Koralikowa
Fanka BB :)
Kurde nikusia ale co jak-ja nie rozumiem,bylas u gina!
Odezwij sie prosze kochana,bo ja nie wierze w to.
Odezwij sie prosze kochana,bo ja nie wierze w to.
amalfi
Anuszka a ile Cie nie bylo? Ja tez znow jestem staraczka, wiec wszytsko przede mna , tak, jak przed Toba. A powiedz mi, bo troche pozapoinalam i w sumie od tego czasu moglo sie cos pozmieniac, jaki Ty problem masz? I co zrobiliscie do tej pory? Tzn jakie badania, i jakie leczenie itd? Devi tez drugiego syna miec bedzie, moze juz ma w sumie bo to juz czas rozpakowania nadszedl chyba;-)
anuszka
stara-czka
amalfi
nie było mnie ponad rok albo i dwa ... chyba jakos tak albo i więcej bo zaczęłam z wami pisać na początku swojej drogi starań ... no zobacz ile ma pierwszy syn devi ... jakoś podczas jej ciąży "odeszłam"
ja mam problem z hormonami: prl, progest, tsh i owulacją ... jajowody drożne, mąż trochę słabe nasienie przy moich problemach, bo zdrową podobno by zapłodnił
nie było mnie ponad rok albo i dwa ... chyba jakos tak albo i więcej bo zaczęłam z wami pisać na początku swojej drogi starań ... no zobacz ile ma pierwszy syn devi ... jakoś podczas jej ciąży "odeszłam"
ja mam problem z hormonami: prl, progest, tsh i owulacją ... jajowody drożne, mąż trochę słabe nasienie przy moich problemach, bo zdrową podobno by zapłodnił
reklama
amalfi
Anuszka ale przeciez prl mozna zbic latwo, chociaz to nieprzyjemne jest, progesteron tez w sumie nie jest trudne, bierzesz cos na te hormony? TSH to nie wiem w sumie, nie mialam problemu z tym akurat. A i z marnym nasieniem mozna zaplodnic, i to naturalnie, jak widac po mnie :-) To leczycie sie jakos? Bylas w klinice nieplodnosci jakiejs dobrej? Skad jestes? Bocian jest zajebisty, ale to Bialystok jest.
Podziel się: