reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Doberek

Nikuska to zrozumiale,ze sie boisz. Ale na pewno wszystko jest ok.

Anuszka co tam,jak dlugi wekend?

Zjolus tobie to wytrwalosci zycze.

Blonia jak tam hustawka zamontowana?

Mamita ? Co cie tak malo? Wyjechalas na wekenda?

U mnie od rana piekne slonko za oknem.
Ja juz wstaje-kawusia?

reklama
ja w weekend troche pracuje, wczoraj i w niedziele
troche pochmurno, deszczowo i zimno ale mamuśka jest więc troche zwiedzamy ...
dziś stadion narodowy i park fontann ...
sutki mam wrażliwe, podbrzusze jakos dziwnie nadal pobolewa ... nie wiem jakby na @ ale jakby jakoś inaczej
tempka wysoko :D
korci mnie zatestować ....

NIKUSIA co ja widze?? Wchodze po dlugim czasie i widze cud , gratki wielkie!! :-)

Dziewczyny czesc tak w ogole. Pozdrawiam Was i mysle o Was czasem.

oo naskrobalyscie jak nigdy hahaha :p
nikusia mnie tez nic nie bylo w ciazy, dopiero pozniej czulam ze mnie plecy bola od ciezaru :p
koraliczku tak, mamy juz husiu husiu zamontowane :)

no ruch ...
w końcu :D
jakos weteranki się wykruszyły i ze starających sie to jestem obecnie ja ... i ... tylko ja ... :D

a mojej sis w ciąży przeszły bardzo bolesne bóle kręgosłupa których nabawiła sie w pracy ...

Ostatnia edycja:
Anuszka no ja przelotem tutaj, tak wpadlam z nudow heheh, raczej na fb jestem. Wykresik ladny masz widze:-).
A u mnie fajnie, mala moja konczy juz 4 miechy niedlugo. Ciesze sie urokiem macierzynstwa i tego zycze kazdej z Was :-):tak:. A powiedz mi, a Ty biegasz na dlugie dystanse? Czy mi sie zdawalo?

Ostatnia edycja:
A to pomylilo mi sie heheh, myslalam, ze Ty tez biegasz. Teraz wszystkie biegaja ;-) albo cwicza(np ja)
A nadal piszesz na gossip? A ze Dotka urodzila to wiesz? Ja po niej kilka dni. Tak jakos sie zmowilysmy heheh

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry