reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

anuszka jak nie masz PCO to testy owu są ok.. chociaz mi wychodzily pozytywnie a owu nie mialam.. no ale ja mam PCO gdzie ten hormon LH szaleje... ale czasem poziom LH jest duzy, wskazuje na owulacje, ale pecherzyki nie pekaja i to warto sprawdzic.. bo jak nie pekaja podaje sie zastrzyk z pregnylu albo z ovitrelle by pekly.

a konsultowalas sie z innym lekarzem? ja dopiero przy 3 ginie zaskoczylam bo sie odpowiednio mna zajął...
17 mm pecherzyk faktycznie maly, ale moze masz długie cykle? pecherzyki pekaja mniej wiecej kolo 20, 21 mm a rosna sredio kolo 2 mm dziennie, pod koniec nawet 3 mm

reklama
mam krótkie cykle ... 28 dni
u mnie w przychodni lekarze sie zmieniaja wiec mam trzeciego :D
zawsze próbuja kontynuować leczenie
endo-ginek jest taki sobie ale przynajmniej ma krótkie terminy przyjmowania i robi mi rózne banania, a co pół roku mam wizyty w klinice ...
z tego co czytam na forum to chyba powinnam brać to clo i ew zastrzyk na pęknięcie ...
sama musze się upomniec u lekarza ...
czas działać ...

anuszka jak Ci pecherzyki slabo rosna zapytaj.. tylko pamietaj ze przy clo musisz miec monitoring przez usg... nie daj sie zbyc, bo przy tym leku mozna sobie narobic problemow bez monitoringu.

jesli chodzi o nasienie to nie pomogę.. nie wczytywałam sie w to nigdy bo u nas nasienie jest bardzo dobre... lekarka sie az dziwila i mowila ze moj m moze zaplodnic całą wioskę i jeszcze dla mnie by starczylo

wiesz ja jadę na święta na śląsk bo jestem ze śląska :D będzie bliżej

no właśnie mam zamiar kupić narazie jakieś witaminy na własną rękę bo mój małż nie chce narazie słyszeć o drugim badaniu i lekarzu bo pierwszy mu powiedział, że wyniki ma ok ...
co radzisz kupic i brać? pisałaś że się nie znasz ale może coś wiesz, czytałaś, słyszałaś?

salfazin
l-karnityne
axaren men
ten androvit?
daje mu kwas foliowy-razem bierzemy :D

Ostatnia edycja:
reklama
kup cynk :) wspomaga plemniczki, no i wiem ze dziewczyny swoje małżowinki oduczały pic piwka i palić papieroski, albo ograniczyc przynajmniej jak sa jakies uzywki. U nas byly wyniki ok ale kupilismy androwit i lykal sobie... to chyba tez duzo dalo bo wyniki mial rewelacyjne
jeszcze gdzies czytalam na forum jak dziewczyna pisala o trzymaniu telefonu w kieszeni przy "narzędziach" i zeby tego nie robic, nie nosic obcislej bielizny i nie przegrzewac tych miejsc

Do góry