reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

mamita u mnie spojrzalam przez okno jeszcze nie,,,nic bialego nie ma...

Błonia aaa zapomnialam gratki utraty kg...super...

reklama
hehe mowilam wam ze parowar mi sie przepalil? dobrze ze stal na plasikowej desce... bo by mi chalpa poszla z dymem bo blat mam drewniany... centralnie mi dziure wypalilo do spodu... dobrze ze byl ubezpieczony i dadza mi nowy... ale zanim przyjma zgloszenie i wysla na serwic ... mamczekac 14 dni roboczych a ja diete mam przeciez wrrr.. moglabym ich oskarzyc noramlnie o wadliwy sprzet ktory mogl spowodowac pożar... jak sobie pomysle gesia skorka mi staje...

u mnie tez zimno... zasypalo nas juz a sypie od 15 dopiero

heloł .

zasypana jestem .
mam dość..
zawiozłam dzieci ,wróciłam do domu i pojadę dopiero po 9.00 ...zawsze to drogowcy mają wiecej czasu zeby odśnieżać ..choc jak wciąż sypie to to jest syzyfowa praca;/;/

miłego kochane ...choć powodów do uśmiechu brak :sorry2:
ściskam ..

Błonka
ale Ci sie porobiło z tym parowarem :shocked2:

ja sobie zostawiam przyjemnosc odsniezania na pore obiadową... nie chce mi siee :p
mama kwiatek a moze ja wam poodsniezam, troche wiecej ruchu :p wiecej kalorii spale :D

uwaga chwale się spadlam juz 2 kg.. dzis na wage stanelam i nie wierze ze tak szybko leci... :) a to kilka dni przeciez dopiero :)

mama... co bys powiedziala jako kosmetyczka o zabiegu tego liposukcji nieinwazyjnej z dermabrazja czy jakos tak to sie nazywalo... ? zastanawialam się nad brzuszkiem

hej
B
łonka mi tez poodsniezaj,pleaseee....bo co odsnieze to znowu....masakra...

kwiatku no ja tez bylam mokra,hee

mamita dokladnie,co odsnieza to znnowu musza..jajca

Gdzie ta wiosna,,,ja rano doznalam szoku,,30cm snieguuuuuuu:szok:

reklama
Do góry