reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Hej,
no co jest, spadłyśmy na drugą stronę! :no:
U nas ok, wczoraj cały dzień i noc byłam sama z Agatką, ale jakoś przetrwałyśmy. Dzisiaj idę z nią na rtg miednicy i bioder - kontrolnie. Boję się trochę, że będzie się drzeć, bo trzeba ją trzymać za ręce i nogi :baffled:
Poza tym u mnie wszystko dobrze :)

Nikusia, też pamiętam swoje ślubowanie :tak: gratulacje dla córci i mamuci też :)

Pozdrawiam Wszystkie!

reklama
Kasia - na jaką drugą stronę? Ja mam wątek w subskrypcji, więc nie widzę żadnych stron ale fakt coś ostatnio nam nie idzie. Starań brak = pisania brak. Ja na Akardzie, @ się zbliża a od drugiego dnia cyklu Clo. Zobaczymy, co z tego wyniknie. Jak na razie na pierwszym planie remont :)

.mieliśmy dzisiaj ślubowanie pierwszaków... ehhh pamiętam jeszcze jak ja miałam ślubowanie a tu już moja gwiazda ...no poryczałam się ze wzruszenia...
ja chyba też bym się poryczała ze wzruszenia :)
Mnie czeka to za rok! :)

Ja też od dziś zaczełam mierzyć temp ale nadal niska... mysle że dzień dwa i podskoczy.
wogóle to czekam na pozytywny test Owu aby serduszko wstawić śliczne. doczekam sie? :/

Ja tam już nie liczę...ostatnie cykle na metformaxie wydłużone o 4 dni więc teraz nie myślę...zresztą małż na szkolenie wyjeżdża i jak znam życie akurat wtedy zapewne owu wypadnie bo przecież takiego pecha mogę mieć jedynie ja :crazy:...także olewam cieplutkim świeżutkim moczem :rofl2::laugh2::-)

000200C2.gifNIKUSIA wszystkiego najlepszego dla Was z okazji 9 rocznicy ślubu! :-) rozumiem że dziś robisz się na bóstwo? fryzjer itd... wychodzicie gdzies?

KINIA DZIĘKUJĘ :tak:

Niestety nie wychodzimy :no:boooooo kurcze małż ma 2 zmianę więc ja teraz w pracy a jak ja wrócę to on już będzie w pracy... ale dzwonił i zapewniał, że kocha najmocniej na świecie i że mamy piękną pogodę na rocznicę i takie tam jeszcze parę ale to nie na forum :zawstydzona/y:...no :-)

No ja fryzjera i wracam na chatę, siądę przy kominku z kubkiem herbatki i z córeczką na kolankach i zapewne jak dam radę to poczekam do 23 jak wróci i kto wie :zawstydzona/y::-p:-):-D:rofl2:

reklama
Do góry