reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Kwiatek
powodzenia u lekarza..
jak posiew męża--> zrobiony?

Nikusia
czekasz na męża ??:cool2:

Koralikowa
pisz o życiu ;)
ja też się nie staram a zaglądam :)
jutro jedziemy dogadywać szczegóły remontu z babeczką to napiszę jak wrócie..umówiłyśmy sie na 19.00 więc pewnie tak jak teraz wlecę dopiero
&&&&&&mile widziane ;-)
zdrówka dla synka ;)

Kahaka,Błonka,Amalfi,Tymonka,Esme,Bree,Zjola,Balbinka-uściski :**

miłego lejdis ;)

reklama
MAMA - :sorry2: NIE ZACZEKAŁAM :cool:...padłam jak pies pluto... młoda mnie zmobilizowała do obejrzenia płyty ze ślubu, łezka się w oku zakręciła a potem odleciałam :happy2:... po metformaxie śpię jak zabita...no nie wiem co mąż musiałby ze mną robić, żeby mnie dobudzić :confused:
Ale nic straconego dzisiaj poczekam :tak: :tak: taki mam plan a co z tego wyjdzie?????
Poza tym do owu daleko więc wiesz nie ma parcia bo gdyby to był czas owu to ja bym na rzęsach zapewne ale czekała :-D nie ma to jak determinacja :cool2:
DOSTAŁAM PIĘKNY BUKIET CZERWONYCH RÓŻ...czekał na mnie jak wróciłam do domku :-)
MIŁEGO DNIA I ZARAZ UPRAGNIONY WEEKEND

powitać babeczki ..powitać .
u nas zimno,wieje i generalnie dolina :blink:
i nie koniec atrakcji bo czekamy na deszcz:baffled:
pranie robie i będzie trzeba w domu rozwiesić bo kurka nie będę tańczyć z tą suszarką z tarasu do domu i z powrotem ..

Nikusia
no to pięknie ,że mężulo z kwiatami:)
miłego dnia i Tobie i owocnego wieczorku:cool2:

pozdrawiam i do tablicy wzywam:-p

Jestem :)

Ja znowu zagrzebana w przepisach, no i w remoncie. Mamy już klarowny pomysł na łazienkę i znalezione odpowiednie materiały i sprzęty :) Jutro przychodzi gość od ogrzewania a w przyszłym tygodniu M będzie zrywał podłogę i przekuwał nowe drzwi, jupi!

Buziaki dla wszystkich :tak:

Zjola
to widzę ,że u Was praca wre aż sie kurzy :))) super ---> czekamy na fotosy jak już skończycie :)

ja też mam do wykończenia łazienkę u góry ...myslałam ,że teraz na jesień sie za nią weźmiemy ,ale nie ...teraz gabinet kosmetyczny:)
łazienkę mamy też na dole więc narazie musi tak zostać ..

pranie rozwiesiłam ,poodkurzałam i pokręciłam hula hopem ...
teraz łapię oddech

Mama - ja w pracy :( Dobrze, że już weekend. Do fotosów jeszcze daleko. Na razie będę mogła wstawić rozwalone mury :-D. Na wiosnę ruszymy pełną parą, bo będziemy okna wymieniać i dopiero potem wykończeniówka, chociaż saunę już wcześniej będziemy robić i kamieniem ściany okładać :)

reklama
Do góry