reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
NIE WAŻNE!!!!!!!!!!!!
JAK JEJ WCZEŚNIEJ ZACZNIEMY ŻYCZYC TO WRESZCIE SIĘ SPEŁNI :tak::tak::tak:
NIE MA FALSTARTU...:tak: imprezujemy na całego!!!!!!!!!!!
balbinka - dzisiaj też 100 lat i SPEŁNIENIA MARZEŃ.....:-):-):-)
I JUTRO TEŻ BĘDZIEMY CI TEGO ŻYCZYC :happy::-):tak:
Ja po panieńskim, byliśmy na kręglach - poturlałam trochę i WYGRAŁAM :tak:... W sumie pierwszy raz byłam i na prawdę dobrze mi szło... co do cyklu zerknijcie - standard bez zmian...temp. do dupy albo gorzej... zrobiłam tylko wczoraj mały błąd bo na pizze się dałam namówic i cierpiałam całą noc a dzisiaj od rana 2 razy już kibel zaliczyłam...więc -Obiecuję więcej nie będę - nie warto :no::no:
Mało tego ostatnio sny mnie beznadziejne nawiedzają...dzisiaj znowu dziecko mi się śniło... masakra jakaś....
MIEŁJ NIEDZIELI LASKI :tak:

hej

Bylam na wsi...z moim ...nie nacieszylam sie nim,.ech co to sa te dwa dni,,nic...
echhhhhhhhh szkoda....ale wazne ze byl,,za dwa tyg bedzie

haa dobre z tym falstartem.....

ja ide kapku,padammmm
dobranoc

Nie przeżywajcie :baffled:...ważne, że pamiętamy... Mnie Facebook zmylił bo dokładnie napisał słowa MM obchodzi dzisiaj urodziny napisz jej życzenia na osi czasu...no to napisałam...proszę się nie czepiać bo...się speszę i zamknę w sobie ....:zawstydzona/y::frown:

reklama
Do góry