reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Kahaka cześć ..
yyyyy---> czyli falstart
yyyyy---> czyli falstart
Nikusia82
Fanka BB :)
NIE WAŻNE!!!!!!!!!!!!
JAK JEJ WCZEŚNIEJ ZACZNIEMY ŻYCZYC TO WRESZCIE SIĘ SPEŁNI
NIE MA FALSTARTU... imprezujemy na całego!!!!!!!!!!!
balbinka - dzisiaj też 100 lat i SPEŁNIENIA MARZEŃ.....:-):-):-)
I JUTRO TEŻ BĘDZIEMY CI TEGO ŻYCZYC :-)
Ja po panieńskim, byliśmy na kręglach - poturlałam trochę i WYGRAŁAM ... W sumie pierwszy raz byłam i na prawdę dobrze mi szło... co do cyklu zerknijcie - standard bez zmian...temp. do dupy albo gorzej... zrobiłam tylko wczoraj mały błąd bo na pizze się dałam namówic i cierpiałam całą noc a dzisiaj od rana 2 razy już kibel zaliczyłam...więc -Obiecuję więcej nie będę - nie warto
Mało tego ostatnio sny mnie beznadziejne nawiedzają...dzisiaj znowu dziecko mi się śniło... masakra jakaś....
MIEŁJ NIEDZIELI LASKI
JAK JEJ WCZEŚNIEJ ZACZNIEMY ŻYCZYC TO WRESZCIE SIĘ SPEŁNI
NIE MA FALSTARTU... imprezujemy na całego!!!!!!!!!!!
balbinka - dzisiaj też 100 lat i SPEŁNIENIA MARZEŃ.....:-):-):-)
I JUTRO TEŻ BĘDZIEMY CI TEGO ŻYCZYC :-)
Ja po panieńskim, byliśmy na kręglach - poturlałam trochę i WYGRAŁAM ... W sumie pierwszy raz byłam i na prawdę dobrze mi szło... co do cyklu zerknijcie - standard bez zmian...temp. do dupy albo gorzej... zrobiłam tylko wczoraj mały błąd bo na pizze się dałam namówic i cierpiałam całą noc a dzisiaj od rana 2 razy już kibel zaliczyłam...więc -Obiecuję więcej nie będę - nie warto
Mało tego ostatnio sny mnie beznadziejne nawiedzają...dzisiaj znowu dziecko mi się śniło... masakra jakaś....
MIEŁJ NIEDZIELI LASKI
K
Kinga85
Gość
hahaha dobre! )))) to ja też chce taką moc życzeń! no ale ja juz ur miałam... heh
Miłej niedzieli dziewczyny
Miłej niedzieli dziewczyny
kwiatuszekq20
Balbinka spoznione zyczenia
kinia dla Was tez
kinia dla Was tez
Koralikowa
hej
Bylam na wsi...z moim ...nie nacieszylam sie nim,.ech co to sa te dwa dni,,nic...
echhhhhhhhh szkoda....ale wazne ze byl,,za dwa tyg bedzie
haa dobre z tym falstartem.....
ja ide kapku,padammmm
dobranoc
Bylam na wsi...z moim ...nie nacieszylam sie nim,.ech co to sa te dwa dni,,nic...
echhhhhhhhh szkoda....ale wazne ze byl,,za dwa tyg bedzie
haa dobre z tym falstartem.....
ja ide kapku,padammmm
dobranoc
Nikusia82
Nie przeżywajcie ...ważne, że pamiętamy... Mnie Facebook zmylił bo dokładnie napisał słowa MM obchodzi dzisiaj urodziny napisz jej życzenia na osi czasu...no to napisałam...proszę się nie czepiać bo...się speszę i zamknę w sobie ....
reklama
K
Kinga85
Gość
Zjola masz moje kciuki! za egzamin mocno!!!! powodzenia jak coś ;-)
Nikusia miłego dnia
Pozdrawiam Was
Nikusia miłego dnia
Pozdrawiam Was
Podziel się: