reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
MAMA :szok: szok! Naprawde przyjechali o rownej 7.00.WOW. gdzie Ty takich fachowców znalazłaś Ha ahahahahahahahahjak

Amalfi :-D mało tego ..jeszcze są :tak:
skończyli własnie cały dom..jutro tylko pomalują na 2 ścianach obwódki wokól okien i drzwi..
także jestem zadowolona -to bedzie dobrze wydana kasa :))

Agatka ma pierwszy ząbek :-):-):-)

Kahaka brawo dla Agaci ;)))
znalazłaś ząbka masz prawo kupić sobie piękną sukienkę :)))

Koralikowa co tam u Ciebie wieczornie ??

Błonka Kahaka dobrze pisze..jak przestawiasz na butlę to z (.) odciągaj tylko tyle aby poczuć ulgę...wtedy laktacja zacznie zanikać ..

dzieci śpią ..Tom idzie zaraz biegać a ja co ???:sorry2:

jednak Tomi nie idzie biegać ..obiecał masaż -lecę :)

Ostatnia edycja:
Koralikowa - ale co gdzie robię???:confused:
Mama - o kurka niech Cię tam porządnie wymasuje :tak:...tylko, żebyś chodzic jutro mogła :-p;-):-D
Kahaka- GRATKI DLA AGACI :tak:
Błonia -
hej kochana...całuski dla Zosi...dobra znaczy się DOBREJ NOCKI :tak:

Mama wykapalam sie,brud odmoczylam spod paznokci,bo po tym rynku sa be i bronia pije.

Nikusia he gdzie pracujesz?o to mi chodzilo.

Blonia wklej nasza kruszynke.

Bree a jak alusia?

Kasiu a mala plakala czy goraczkowala?

Dzień dobry
Dzisiaj pobudka o 6, ech.
mama, tak masz rację, należy mi się coś ekstra za to, że znalazłam Agatki ząbek hehe. Ale raczej wole spodnie, bo nie mam w czym chodzić, wszystkie za duże :sorry: ostatnio poszłam do miasta, żeby kupić portki i wróciłam z 3 bluzkami... :-p a jak tam fachowcy się spisują?
Koralikowa, teraz Agatka nie marudziła ani nic takiego, tylko wcześniej, jak jej się górki zacżęły robić na dziąsłach - trochę popłakiwała, ale to z miesiąc temu.

Udało mi się sprzedać Agatki sukienkę ze chrztu :-)
Życzę miłego dnia wszystkim, a przede wszystkim Nikusi hahaha

Kahaka - ojej...normalnie :sorry: nie no czuję się WYRÓŻNIONA NO:sorry:
DZIĘKUJĘ szef wrócił z urlopu i na prawdę przyda się jak nic :tak:
Ja tam Ci mówić nie będę o której pobudkę mam ;-)...no dobra powiem 4:43 ...i moje oczy wyglądają wtedy mniej więcej tak :eek:... a myśl w głowie jedna... cholera dzwoniło coś czy nie????...:laugh2:
Zaraz do apteki lecę... po wczorajsze zamówienie...
Koralikowa - odp na grupie
CZEŚĆ WSZYSTKIM
:-)

jestem ..panowie przyjechali o 7...nie pospałam bo musiałam podnieść roletę bo malowali wokól okien i wnękę ..a że sypialnia od wschodu to nie pospałam przy tym słońcu...i wyglądam tak :confused2:

wiem ,wiem ..niby 7 to oki..ale ja od kilku dni nie mogę spać w nocy ..dzis koło 4 zasnęłam a o 7.10 pobudka ...:eek:

Kwiatek ,Koralikowa .Nikusia to był "tylko" masaż :)):-D ale trwał godzinkę i było miło ;))

Kahaka no to kup sobie pikne spodnie ;)))
a panowie za 2 h kończą :)))

Nikusia i ja życzę miłego dnia skoro szef wrócił ...
niech szybko zleci ..

Kora ???

Zjola ????

Błonka jak tam (.)(.) ??

Bree a Ty jak dajesz radę ?

pozdrawiam i miłego ..ja siadam do kawy;/
a jeszcze rano musiałam jechać po zakupy ...mleka do kawy brakło to i inne rzeczy kupiłam ..

Hejka!

Byłam wczoraj u gina. Wziął wymaz, kazał zrobić morfologię i crp i dał następny antybiotyk i L4 na następny tydzień. Tak, że leżę i kwiczę.Zrobiłam już pazurki u nóżek na fioletowo z białym wykończeniem a jeden pazurek biały z kwiatkiem czarnym z kryształkami, w planie jeszcze maseczka na włosy i jadaczkę. Trzeba się doprowadzić do stanu używalności, bo mi mąż zwieje z domu, jak będę wyglądała jak czarownica.
No i jest plan ale nie wiadomo czy wypali. Chcę kupić motorek, tylko nie wiadomo, czy uda się pożyczyć kasę, bo nie mamy całej potrzebnej kwoty. Jak się uda to może nikt nas nie podkupi i będę miała maszynę.
Przedstawiam wybrańca

reklama
O W MORDECZKĘ ZJOLA...ALE MASZYNA :szok:
Nie no kupuj... ale czad...a mąż nie zwieje, drugiej takiej jak Ty nie znajdzie :tak:
Mama - mh... ja już po kawusi bo głowa mi a rana pękała... no i już lepiej jest :tak:

Do góry